Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katona leszek, mi a véleményetek erről?
Járnátok katona csajjal? Nincs rossz véleményetek róla?
Az legalább biztos,hogy a testem karban lesz tartva. :D
A válaszíró 49%-ban hasznos válaszokat ad
Majd meglátjuk,de ha véletlenül találkoznánk a seregben,majd mosolyogni fogok ;) Neked is böki a csőröd,hogy a nők is lehetnek jók abban, amiben a pasik. El sem hiszem rólad,hogy te katona vagy hasonló vagy. :D
Nekem nem kell gyerek, nem az az életcélom, még mindig azt mondom,hogy neked az a bajod,hogy a nők nem azt csinálják,mint régen és nem tudsz felettük uralkodni. :D
Ha te azt hiszed,hogy egy nő célja manapság az,hogy legyen 10 gyereke és kiszolgálja a férfit,akkor k.urvanagyot tévedsz. Befejeztem, nem vitatkozok veled,túl rutinos vagy a hülyeségben.
A velemenyem az, h tenyleg el vagy tevedve.
Azt hiszed, h ha elvegzed a Zrinyit, mint katonai vezeto akkor majd kijossz es rad fognak bizni egy szakaszt?
Ferfikent nem lenne tekintelyed nem nokent.
Szerinted a kulfoldi missziokat megjart katonak h fognak rad nezni?
Mesz majd te is irodaba fegyvertisztitonak.
Ez van mindenhol, a noket bedobjak irodaba aztan cso.
Szal epp ezert nem erdekel senkit, h mit birnak vagy mit nem, ugyse fognak semmit csinalni.
Igen, csak a viselkedésed nem vezet sehová. Nem lesz gyereked? Hál'istennek! Jobban is teszed.
De ha kíváncsi vagy nem azért sírom vissza a régi rendszert, mert uralkodhatok a nők fölött. A legtöbb nő ma is hagyja, hogy a férfi irányítsa egy kicsit. Sőt! Aki nem csinálja, azt nem nevezik férfinak!
Az a baj, hogy ahelyett, hogy összefognánk és a férfi és a nő a saját erősségeit kihasználva fenntart egy családot, most a nők a férfiakkal akarnak versenyezni. Még ha bizonyos szakmákban fel is vennék a versenyt, akkor sem erre hivatottak a nők. A nagy önállóságuknak az az ára, hogy az emberek nem alapítanak családot. Aki meg alapít az elhanyagolja. Egy nő különben sem ér el semmit a nagy karrierjével. Élete végén tudni fogja, hogy igazából gyereket kellett volna nevelnie, de akkor már késő. Ezek ösztönök. Ostobaság a természet ellen menni.
Szia!
Mivel jópár évig koptattam a nemzetvédelmi egyetem padjait és nálunk már voltak lányok, írok róluk egy pár sort nagyvonalakban. A katonalányok nagyon rendesek, aranyosak és együttműködőek voltak. Nagyon kevéssel találkoztam, aki úgy kattant lett volna egy kicsit. Sportos volt a testük és kitartóak az ágyban. :)
Nem jártam speciel egyikükkel sem, csak egészségügyi szex volt, mert nem egyezett a stílusunk egyikőjükkel sem és így nem volt meg a közös nevező.
És igen. Lesz párod valószínűleg pár hónapra rá, hogy bevonulsz. A mi 14 lányunk közül, akikkel vonultam azóta a fele el van jegyezve (2006 óta). Sokuk a cégen belül találtak párt, mert valljuk be, ott a legegyszerűbb Nektek, mivel legalább 5x annyi pasi van, mint csaj és folyamatosan fog ostromolni Bennetek mindegyik, szóval jó lesz!
Sok sikert!
Az nem is számít, hogy hivatásod legyen, mi?
Csak az, hogy 2006 óta 8 el van jegyezve. Nagy ügy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!