Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katona leszek, mi a véleményetek erről?
Járnátok katona csajjal? Nincs rossz véleményetek róla?
Az legalább biztos,hogy a testem karban lesz tartva. :D
Szerintem sincs ebben semmi rossz. Sőt jól is teszed. Akik meg ilyen hülyeségeket terjesztenek hogy megcsinálnak meg stb az látszik hogy fél minden sz*artól meg mindent elhisz amit mondanak neki. Amúgy meg rendőrség , katonaság mind jó mert ott nincsenek ilyen töketlen sp b*zik meg miss nem vagyok r*banc csak kiélem magam típusú nők.
20/F
Miskolcon itt van a tűzoltóságon egy nő. Tűzoltóként dolgozik, igen. SZóval lehet.
De ahhoz aztán igazi erő kell.
Látszik rajtad a tapasztalat. Csodás. Hány évet is töltöttél eddig fegyveres szerveknél? Esetleg mesélhetnél még róluk!
Igen, csak egy tűzoltó nő nem tudja kicipelni a vállán az égő házból az embereket. Minden munka a férfiakra hárul. Veszélyt jelentenek a társaikra nézve. Inkább ne menjen egy nő sem veszélyes szakmákba, ha tekintettel van a kollégáira.
A rendörnő meg sokkal gyengébb, mint egy férfitársa. Rendőrök mondják, hogy mennyivel veszélyesebb női társsal kimenni, mert nem fedezi senki sem a hátát, sőt neki kell megvédeni a nőt.
1993-ban avatták hadnaggyá Magyarország első női tűzoltótisztjét. Nagykanizsán helyezkedett el a hölgy.
Azóta már volt több is. Amúgy a papírtologatáshoz nem kell kivételes fizikum.
Szóval kérdező, ne menj, ha jót akarsz.
Menj oviba, vagy szociális munkásnak. Derogál segíteni az embereken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!