Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katona leszek, mi a véleményetek erről?
Járnátok katona csajjal? Nincs rossz véleményetek róla?
Az legalább biztos,hogy a testem karban lesz tartva. :D
35%-os ott neked lenne a helyed nem tehetek róla,hogy nem a valódi világban élsz. szokd meg a nők is azt tehetnek amit akarnak, ez is zavar,ugye? hogy nem otthon fogok állni a fakanál mellett:D
Zvonko
Velem ne kivételezzen senki, ha érezném,hogy azt teszik én megmondanám és nem verném magamat, hogy de naaa én egy aranyos lány vagyok *.* tegyetek már kivételt.
Azon leszek,hogy jó legyek nő létemre és nem abból leszek sikeres,hogy kivételeznek velem. ennyi a történet.
Összefeküdni meg nem fogok senkivel sem, mert van aki várjon haza.
http://www.youtube.com/watch?v=SHLUGT5-fWc&feature=related
ezek a nők is papírt tologatnak. És tényleg azt mondja a parancsnok,hogy kivétel veszi őket körül.
Öcsém, ezek a kemény elvek. Mit akarsz ezzel bizonyítani? Kinek?
Lehet, hogy azt csinálsz, amit akarsz, csak a nagy önmegvalósításban veszélybe sodorsz egy csomó embert. Azontúl a saját életedet is vakvágányra tereled a nagy függetlenségben. Semmit nem érsz el azzal, hogy a férfiak szakmáit akarod végezni, amit amúgy sem fogsz tudni olyan jól. Én sem megyek szociális munkásnak, mert nem tudnám jól csinálni.
Te az elgondolásaidból mondod a magadét én meg pár évtized tapasztalatából. Én tudom, hogy miről beszélek, te ábrándokat kergetsz, mesevilágban élsz. Én megfordultam már ebben a retek seregben ezer helyen, olyanokban is, ahova téged századosként sem fognak beengedni még a parkolóba sem, neked meg nemrég még az anyukád törölte az orrod.
Úgyhogy erről ennyit.
Nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel. További jó háborúzást kicsi emancipunci! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!