Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az még normálisnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az még normálisnak mondható?

Figyelt kérdés
A barátommal nemrég vagyunk együtt, nagyon szeretem, viszont szerintem túlzásba viszi a féltékenykedést. Kérdezget az exeimről.. Lájkoltam az exem képét és emiatt iszonyatosan kiakadt. Pedig teljesen jogtalanul. Én semmit nem akarok tőle, szakítottunk már majdnem 2 éve és azóta jóba vagyunk, de csak, mint haverok... Én elég sok pasinak tetszem, de az biztos, hogy Őt szeretem, akkor nem tudom, miért csinálja ezt. Attól félek, hogy emiatt tönkremegy a kapcsolatunk.
2012. márc. 23. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem tudom, szerintem senki ne lájkolgassa az exe képét, abból baj nem lehet. plusz ha tudod, hogy ez rosszul esik a jelenlegi párodnak, meg pláne nem. nem hiszem hogy olyan megterhelő. persze te is szóvá teheted, hogy ő minek írogat csajoknak hogy csinos, és ezt nem gondolja fordított esetnek? stb.. én ezt tenném. sztem mindent meg kell beszélni, és nem gyártani féltékenység-helyzeteket feleslegesen
2012. márc. 23. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenki azt lájkol amit akar. Ez nem ok a féltékenységre. Aki ezt nem fogja fel, az nem normális.
2012. márc. 23. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igazad van!Ez a pasi teljesen be akar Téged szabályozni.Azért az alap szerintem,hogy minden embernek van önálló véleménye,és természetes,ha azt ki is fejezi akár egy közösségi oldalon,tetszikelés formájában.Ez szerintem nem halálos bűn kategória,pláne,hogy okot sewm adtál abarátodnak a féltékenységre.Én is sok ellenkező neművel jóban vagyok,de nem akarok tőlük semmit,mert a barátomat szeretem.Én is sok pasinak tetszem,de nekem a barátom kell.

Szomorú,hogy ennyire nehéz ezt felfogni,és szomorú,hogy a barátod bármit megtehet,Téged azonban korlátoz,és majdnem csak megmondja,kivel ápolhatsz jó viszonyt.Ezzel az én barátom is próbákozott,de engem,amíg tiszta a lelkiismeretem,tutira nem fog elnyomni ilyen téren,mert igazságtalan dolog.Ennyi erővel én is kiszúrhatom az ő szemét,hogy rá se nézzen más nőre,és megszabhatom,hogy szóba se álljon senkivel.

2012. márc. 23. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!