Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az még normálisnak mondható?
Szerintem meg igazad van!Ez a pasi teljesen be akar Téged szabályozni.Azért az alap szerintem,hogy minden embernek van önálló véleménye,és természetes,ha azt ki is fejezi akár egy közösségi oldalon,tetszikelés formájában.Ez szerintem nem halálos bűn kategória,pláne,hogy okot sewm adtál abarátodnak a féltékenységre.Én is sok ellenkező neművel jóban vagyok,de nem akarok tőlük semmit,mert a barátomat szeretem.Én is sok pasinak tetszem,de nekem a barátom kell.
Szomorú,hogy ennyire nehéz ezt felfogni,és szomorú,hogy a barátod bármit megtehet,Téged azonban korlátoz,és majdnem csak megmondja,kivel ápolhatsz jó viszonyt.Ezzel az én barátom is próbákozott,de engem,amíg tiszta a lelkiismeretem,tutira nem fog elnyomni ilyen téren,mert igazságtalan dolog.Ennyi erővel én is kiszúrhatom az ő szemét,hogy rá se nézzen más nőre,és megszabhatom,hogy szóba se álljon senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!