Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem amit iránta érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem amit iránta érzek?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársammal az utóbbi másfél hónapban, nagyon jóban lettünk, mint barátok. Egyfolytában rá gondolok. Amikor nem jön oda rosszul esik, pedig nincs miért. Tegnap osztálykirándulni voltunk, ahol elég erősen rám nyomult, ami jó is volt, hagytam magam, végül kavartunk is. Mellette aludtam, és egész végig vele lógtam.

(smárolás volt csak) és most hogy hazajöttem, már majdnem hogy hiányzik, csak rajta jár az eszem, ahogyan az egész hazaúton. Kedvelem, amit meg is mondtam neki, és aztmondta ő is nagyon kedvel engem. Reggel aztmondta h: szép kis barátok vagyunk. Mennyire gondolhatja komolyan? Az egyik barátja rákérdezett h mi van köztünk, és hogy miért nem jár velem. A srác aztmondta h barátok vagyunk, de ha én szeretném, lehetne több is, szívesen összejönne velem. Amikor együtt voltunk a kiráduláson (kb minden percben) akkor is, rengetegszer odasúgtam volna neki h szeretem, és azon kaptam magam csomószor, h azon gondolkozom h mondjam neki. De persze nem mondtam (kissé nemértem magam). Nehezen búcsúztunk el, pedig estére már megyünk is vissza bulizunk egyet közösen. A haverja aztmondta amikor búcsúzkodtunk h: Hé, látjátok még egymást az életben!Könyörgöm... :D

Ez szerelem?

2009. jún. 13. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
:)
2009. jún. 13. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
??? :)
2009. jún. 13. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ennyi volt az össz reakció, amit kiváltott belőlem a kérdésed... :)

Legközelebb ha találkoztok, szerintem tudod, mi a dolgod... :)

Bár, az igaz, barátságnak is egész szép :P

2009. jún. 13. 17:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi^^ :)

Shk.

2009. jún. 13. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:

te szerelmes vagy! ez egyértelmű!

nálunk falun ezt úgy is mondják:

"szerelmes vagy mint egy anyadisznó":):):)

2009. jún. 14. 00:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Huh, hát kösz az anyadisznót xD...
2009. jún. 15. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
:) Hat en meg nem smaroltam a legjobb baratommal:):):)
2010. febr. 7. 10:11
 8/8 A kérdező kommentje:
nem a legjob barátom. az egy másik történet.de a legjobb barátom pasi. :)barátnőim is vannak...de a lányok gyarlóók xP (köztük persze én is.)
2010. febr. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!