Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha az apukátok barátnője veletek egykorú lenne?
Én 20 éves lány vagyok és a szüleim kb két éve elváltak. Én akkor úgy döntöttem, hogy apuval akarok maradni.
Aztán apunak aki 41 éves olyan 1 éve lett egy barátnője aki 21:)
Én tök jóba vagyok vele:) Szinte már a legjobb barátnőm lett:)
Az elején nagyon furcsa volt az egész. Meg furcsa volt őket csókolózni látni meg összebújni és belegondolni abba, hogy lefekszenek egymással:), de aztán megbarátkoztam az egésszel. Az a fontos nekem, hogy apu boldog legyen és most nagyon az:) A lány pedig nagyon helyes csaj így nem volt vele nehéz jól kijönnöm:) Szóval így éldegélünk hármasban tök jó hangulatban és harmóniában:)
Sokan nem értik meg, hogy hogy tudtam ezzel megbarátkozni. Ti megtudnátok?
Én így is kiakadtam! Nem hogy még a te helyedben...
És a lány szülei gondolom konfetti záporral várták apádat az első találkozásnál.
Én inkább úgy vázolnám az esetet, hogy ha én lennék a lány apja...
Én a falhoz tolnám apádat a torkánál fogva ha a 21 éves lányomnál próbálkozna. Ja és persze keresném ezerrel a hibát magamban, mert ez egyben azt is jelentené, hogy k.rvára elhanyagoltam a lányomat, nem mutattam felé kellő figyelmet s szeretetet. Szóval tulajdonképpen ebben az esetben apád kevésbé lenne hibás, mint én, de attól még megrángatnám! Tehát a lány elcseszett, de az én hibám lenne, hogy elcseszett.
Gondolom elvárod a teljes őszinteséget, ezért sem próbáltam finomabban fogalmazni, ne vedd sértésnek a dolgot! Én így reagálnám le, édesapádat igyekeztem nem degradálni. Persze nyilván mindenki másképp cselekedne, s az is lehet, hogy egy korlátolt baromnak tartanának a mai világban, de nem hinném, hogy dolgozna bennem bármiféle megfelelési kényszer egy ilyen helyzetben.
Kérdés a lánynak apád az első? Ugye a ragaszkodás erőssége miatt, mert ha nem, akkor a legrosszabb az egészben az, hogy pár hónapon/éven belül apád átél egy kisebb traumát, amit a lány meg csak egy szimpla szakításnak fog megélni. Mert hát ok, hogy apád 41 éves, s már akár meg is bírna állapodni, de a lány az még nagyon, de nagyon nincs abban a korban! Ha neki az első pasi édesapád, akkor viszont egy esetleges szakítás rohadt mód fájni fog mindkettőnek s vagy elválnak nehezen elsőre, vagy megy a kibékülős-összeveszős sztori, akár 1-2 évig is.
Hamar váltak a szüleid, vagy gyermekkori szerelem, amiből később lettél te, aztán utána hello vagy ne adj Isten tragédia stb? Látszólag apád az első kapcsolata miatt elveszett gyermekkorát akarja visszaszerezni s erre a lány eszköz. Ez persze csak így találgatás látatlanba, hisz nem ismerem a történetet.
De ezt a dolgot elemezheted te magad is, meg hagyhatod, hogy más is elemezze, ezen kívül nem nagyon tehetsz mást, fölösleges ebbe beleszólnod, ha még nagy a rózsaszín felhő, mert te húzod a rövidebbet. S mivel te megértő vagy apáddal, s nem támadod ezt a kapcsolatot, így gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy szétrobbantsd őket. Van a közvetlen környezetemben ilyen eset, s ott a lány nem volt ennyire megértő, persze ott a lány és a bnő a 30-as éveit tapossa.
NEm kis regény ekell -.-
Am apád pedofil...
Kedves előző: a lány 21 éves.
A pedofilia ez esetben nem nagyon mondható ki.
Szerintem fölösleges ilyen kifejezésekkel dobálózni.
Csak két szó: Hugh Hefner
Én kérek elnézést.. :T :)
Amúgy komolyan: határeset. Ha apád 60 lenne, a nő meg 40 könnyebben mondanék igent... de ha elvannak a helyzettel, akkor nincs ezzel probléma.
az én esetemben fura lenne mert 14 vok és apukám 50 :D...
szal az én esetemben nem barátkoznék meg vele xD
de örülök h te ezzel megbarátkoztál, helyes :))...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!