Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha az apukátok barátnője veletek egykorú lenne?
Én 20 éves lány vagyok és a szüleim kb két éve elváltak. Én akkor úgy döntöttem, hogy apuval akarok maradni.
Aztán apunak aki 41 éves olyan 1 éve lett egy barátnője aki 21:)
Én tök jóba vagyok vele:) Szinte már a legjobb barátnőm lett:)
Az elején nagyon furcsa volt az egész. Meg furcsa volt őket csókolózni látni meg összebújni és belegondolni abba, hogy lefekszenek egymással:), de aztán megbarátkoztam az egésszel. Az a fontos nekem, hogy apu boldog legyen és most nagyon az:) A lány pedig nagyon helyes csaj így nem volt vele nehéz jól kijönnöm:) Szóval így éldegélünk hármasban tök jó hangulatban és harmóniában:)
Sokan nem értik meg, hogy hogy tudtam ezzel megbarátkozni. Ti megtudnátok?
Kedves utolsó csak gratulálni tudok:)
Komoly érzelmi intelligenciára vall:)
Én kiakadnék, pedig nem tartom magam egy alacsony érzelmi intelligenciájú embernek... Nem tehetek róla, az ellenszenv lenne az első reakcióm. Nekem is elváltak régen a szüleim, apám felesége 43 éves, remélem sose kattan meg ennyire, hogy egy korombeli csajjal hetyegjen.
26 N
Eleinte biztos, hogy köpni-nyelni nem tudnék, de mivel icsapám akkor is a partner fiatalos szépségét favorizálta, mikor megházasodott, beletörődnék és ráhagynám.
Nem vagyok az a fajta, aki mindenáron meg akar óvni másokat a hibák elkövetésétől.
A szüleim amúgy együtt (na jó, inkább egy fedél alatt) élnek, szóval a válaszom abszolút elméleti jellegű.
Persze ha az új, közel korombeli anyuci mamis dominanciára törekedne a velem való kapcsolat kialakításakor, akkor garantált lenne a háború, mert azt nem tűrném, hogy parancsolgasson nekem.
Ha viszont kedves, szerény lenne és nem akarna rám telepedni, még az is lehet (bár nem túl valószínű), hogy idővel megkedvelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!