Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetö sztori, ha neked adnák ezt be?
Hát, először is nem úgy tűnik, mintha a pasi nagyon teperne utánad.
Másodszor pedig azért annyira "negatív" mindenki, mert a neten akárki lehetsz és akármit mondhatsz. Nem tudom hány éves vagy, valszeg tini vagy még, nem tudhatod, hogy a személyes élményeket nem lehet pótolni akárhány óra skype-olással sem. A netes kapcsolat kb semmire sem jó az időtöltésen kívül, szerintem, mert valóságos élmény nincs mögötte.
Szerintem a komoly tervetek ott bukott meg, hogy azelőtt lett a pasid, mint hogy egyáltalán láttad volna. Már ne is haragudj, de ez baromira nevetséges és gyerekes dolog. Hogy hívhatsz valakit úgy a PÁRODNAK, hogy még csak nem is láttad, nem találkoztatok, azt se tudod, hogy műlödtök együtt élőben? Ezek után szerintem még csak kérdőre vonni sem jogos szerencsétlent. Bocsi, ha kiábrándítalak, de szerintem komoly terveid csak neked vannak, a pasinak nem.
20/L
Netes pasi? Én is lehetek az álompasid, pedig egy 18 éves lány vagyok szóvla eről ennyit
nem tudom mire vered hogy így meg úgy komoly terv....lehet a bőre illata émelyít lehet lónyerítés a röhögés....vagy csak taszít a kisugárzása, nem is értem...ez nem negatív hanem realista hozzáállás....
Szerintem cska neked vannak komoly terveid, ő meg nyomja a szöveget...ki tudja lehet egyszerre több lánynak is hátha egy hal a hálójában marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!