Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még aki azért regisztrált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még aki azért regisztrált társkeresőre, hogy ismerkedjen?

Figyelt kérdés

Sok férfi panaszát olvastam különböző fórumokon, hogy a lányok nem válaszolnak ezeken az oldalakon. Hát szeretném jelezni, hogy nőként is tapasztalok érdekes dolgokat.

Pl. nem igazán tudom mire vélni, mikor minden különösebb előzmény nélkül elhal a levelezés. Sőt, olyan is van, hogy rám ír valaki, hogy megismerne. Válaszolok, hogy én is, még kérdést is írok a levélbe, hogy legyen valami kiinduló téma, és ezután eltűnik az illető.

Komolyan, nem is avval van problémám, aki szexpartnert keres, vagy bunkó, ellenszenves stb., hisz nem várom el, hogy csupa kedvemre való gavallér közül kelljen csak egyet kiválasztani. De ezt a fokú érdektelenséget tényleg nem értem. Lusták, meggondolják magukat, vagy mi?

2012. márc. 22. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na, ezt a kérdést én is kiírtam már egyszer, én is fent vagyok egy társkeresőn, és pont ugyanezt tapasztalom! Volt olyan, akivel részletekbe menően leleveleztük a randit, megkértem, hogy aznap még telefonáljom rám, hogy nem jött-e közbe valami. Persze nem hívott, amikor rákérdeztem másnap, minősíthetetlen hangon gyalázni kezdett, hogy ő ugyan nem igért semmit, azonnal le fog tiltani, utána meg törölte is a profilját, hogy még csak reagálni se tudjak! Na, ez milyen? A másikkal szintén megbeszéltük a randit, aztán ő is eltünt, soha többet nem volt online, üzire nem válaszolt. Én sem értem, miért csinálják ezt? Lehet, hogy én nagyon naiv vagyok, de társkeresőre társat keresni megy az ember... vagy nem?
2012. márc. 24. 19:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Ezek se semmi történetek.. Én sem értem mit keresnek ezek az emberek ilyen oldalon.

Belinkeled a kérdésed? Kíváncsi vagyok nálad milyen válaszok érkeztek.

2012. márc. 25. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!