Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még aki azért regisztrált társkeresőre, hogy ismerkedjen?
Sok férfi panaszát olvastam különböző fórumokon, hogy a lányok nem válaszolnak ezeken az oldalakon. Hát szeretném jelezni, hogy nőként is tapasztalok érdekes dolgokat.
Pl. nem igazán tudom mire vélni, mikor minden különösebb előzmény nélkül elhal a levelezés. Sőt, olyan is van, hogy rám ír valaki, hogy megismerne. Válaszolok, hogy én is, még kérdést is írok a levélbe, hogy legyen valami kiinduló téma, és ezután eltűnik az illető.
Komolyan, nem is avval van problémám, aki szexpartnert keres, vagy bunkó, ellenszenves stb., hisz nem várom el, hogy csupa kedvemre való gavallér közül kelljen csak egyet kiválasztani. De ezt a fokú érdektelenséget tényleg nem értem. Lusták, meggondolják magukat, vagy mi?
Ezek se semmi történetek.. Én sem értem mit keresnek ezek az emberek ilyen oldalon.
Belinkeled a kérdésed? Kíváncsi vagyok nálad milyen válaszok érkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!