Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még aki azért regisztrált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még aki azért regisztrált társkeresőre, hogy ismerkedjen?

Figyelt kérdés

Sok férfi panaszát olvastam különböző fórumokon, hogy a lányok nem válaszolnak ezeken az oldalakon. Hát szeretném jelezni, hogy nőként is tapasztalok érdekes dolgokat.

Pl. nem igazán tudom mire vélni, mikor minden különösebb előzmény nélkül elhal a levelezés. Sőt, olyan is van, hogy rám ír valaki, hogy megismerne. Válaszolok, hogy én is, még kérdést is írok a levélbe, hogy legyen valami kiinduló téma, és ezután eltűnik az illető.

Komolyan, nem is avval van problémám, aki szexpartnert keres, vagy bunkó, ellenszenves stb., hisz nem várom el, hogy csupa kedvemre való gavallér közül kelljen csak egyet kiválasztani. De ezt a fokú érdektelenséget tényleg nem értem. Lusták, meggondolják magukat, vagy mi?

2012. márc. 22. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
pl. én. Egy oldalra regisztráltam de hagytam inkább mert a felhasználók 99%-a több mint 1 éve nem lépett be, a maradék meg 50 év feletti :)
2012. márc. 22. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem picit túl komolyan veszed a dolgokat.

Én is társkeresőzök, és van úgy hogy a másik nem válaszol a levelemre (nő vagyok). Pont a múlt héten volt egy olyan, hogy kaptam egy nagy lelkes levelet, hogy fúúú de szimpi vagyok, de jó amit leírtam magamról, de tetszenek a képeim stb., válaszoltam - normálisan! - erre az illető eltűnt. Na én meg úgy vagyok vele, hogy inkább a levelezés elején játsszon kámforosat, mint mondjuk az első randin, hát nem? :)

Szóval az ilyen pro és kontra is megesik, nem kell mellre szívni, majd randizol azzal, aki komolyan ismerkedni szeretne, és nem csak egy nethuszár.

2012. márc. 22. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy csomószor volt, hogy kimaradt pár nap, elutaztam, nem voltam netközelben, stb. Az ilyen társkeresőkön rögtön a fejemhez kaptam, hogy ezek csak kifogások és bunkó vagyok, hogy nem válaszoltam. Ezért, ha 2-3 napon belül nem tudok válaszolni hagyom is a fenébe, akármilyen kulturált levelet is kaptam.
2012. márc. 22. 14:16
 4/12 A kérdező kommentje:

14:15, jó tudni, hogy van hasonló tapasztalat. Igazad van, hogy jobb előbb.. de valahogy talán emiatt nem értem végképp ezt a dolgot. Ha legalább egy találkozás után tűnne el, elfogadnám, hogy személyesen nem hengereltem le, nem tetszettem neki, kész. Így meg csak pislogok, hogy mit takar ez a jelenség?

Az jutott eszembe, mikor 18-20 éves korom körül ismerkedtem úgy hasonló korú srácokkal, akik szintúgy hip-hop eltűntek, és mikor érdeklődtem ismerőstől mi van a gyerekkel (hisz akkora kapcsolat nem alakult ki, hogy magát a fiút kérjem számon), kiderült, hogy a Jóska, csak rájött, hogy jobb kényelmesen edzésre járni, videójátékozni stb. szóval még se kell neki annyira barátnő, mint gondolta.

2012. márc. 22. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva szakítás után megzuhanva én is regeltem, de egy mondatos levelekkel nem tudok mit kezdeni. 3 mondat az a határ, amire már reagálok.

Most egy sziára, vagy egy megismernélekre mit lehet írni? NEkem ennyiből semmi nem derül ki. Mindegy, végülis azt hiszem én nem is akarok ismerkedni ott tényleg. Azt hittem helyre teszi kicsit a megtépázott önbizalmam, hogy rám ír egy csomó pasi, de ezekkel a kétszavas levelekkel csak kiröhögtetik magukat.

2012. márc. 22. 15:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Figyi, sokat társkeresőznek, de nem mindenki veszi ezt komolyan. Legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják, mert egyébként nem tűnnének el csak úgy a balfenéken egy-egy levélváltás után, érthetetlenül. Ilyenkor könnyen lehet még olyan is, hogy azért nem válaszol, mert otthon van asszonypajtás, miközben ő magát egyedülállónak feltüntetve levelezgetni próbál. Vagy, kibékült a volt szerelmével. Vagy nem békül ki vele, de folyton őrá gondol. Vagy ami a legvalószínűbb, hogy az egész ismerkedés részéről komolytalan, csak időtöltés, eszében sincs komoly kapcsolatot kialakítani.

Szóval érted, ezer oka lehet, sose fogsz rájönni. Egy levelezésbe egyébként sem szabad annyit belelátni (akármit ír, akármilyen helyes a képeken) hogy egyáltalán feldühítsen, ha eltűnik. Vedd úgy, hogy egy - jó esetben - kedves idegen, akivel _talán_ megismerkedtek, és kész.

2012. márc. 22. 15:25
 7/12 A kérdező kommentje:

15:25, oké, megpróbálom lazán venni, igazad van.:)

Csak pár éve, amikor fenn voltam - lehet, hogy csak szerencsém volt -, ilyet nem tapasztaltam. Több emberrel találkoztam, pörögtek az események. Nem emlékszem, hogy lett volna, akivel miután több levelet váltok, ráun a dologra. Vagy kezdeményezik és eltűnik.

2012. márc. 22. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, például a barátom. Sajnos nem nagyon jön össze neki soha, mert a legtöbb csaj odaírja, hogy "szex is lehet" vagy mittudomén, ő meg irtózik a közkézen forgó buxáktól.
2012. márc. 22. 17:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Wow, ilyen is van, hogy "szex is lehet"? Nem semmi akkor a felhozatal mindkét oldalról.
2012. márc. 22. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen opció egyik társkereső oldalnál. Nem akarok reklámozni, de G-vel kezdődik, és y a vége. Meg sok lány azt írja ki, hogy laza kapcsolat. Ami egyenlő szex. Szóval lényeg a lényeg, barátomnak nem kellenek laza erkölcsűek.
2012. márc. 22. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!