Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válik ilyenné egy nő egy kapcsolatban?
Szörnyű volt látnom ezt a videót, pedig elvileg vicces. Pontosan így viselkedtem az előző kapcsolatomban, és tönkretettem mindent. Egyszerűen nem értem mi történt velem, mitől fordulhattam így ki magamból. És őszintén szólva azt sem tudom, hogy ha valaki ilyen hisztérikussá válik, azon a másik hogyan tudna segíteni? Jól sejtem ugye, hogy sehogy, mert ezt csak magában tudja lerendezni az ember...
ma 14:22
Te most férfi vagy, vagy nő? Ha férfi, akkor tudsz bánni a nőkkel, ha nő, akkor tudnál :D
Én is pont azt néztem, hogy mindenki le van pontozva. Én nem pontoztam senkit!
Viszont érdekes, hogy azt mondják azért, mert a férfiak puhányak (ez volt legnépszerűbb komment). Én is amikor benne voltam, folyton azt vágtam a fejéhez, hogy miért nem ver pofán, csak a falhoz a nyakamnál fogva és dug meg irgalmatlanul a konyhaasztalon. De őszintén szólva már nem hiszem, hogy az megoldás lenne. Mert akkor abból meg átcsap az egész egy folyamatos drámázásba. Én nem tudom ilyenkor mi segít, de nyilván egy hidegvizes zuhanytól se nyugodna meg az illető. És az a legrosszabb, hogy amíg benne voltam én tényleg elhittem, hogy ő a szemét aki bánt engem, pedig valójában én bántottam őt. Nagyon fura jelenség ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!