Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért válik ilyenné egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válik ilyenné egy nő egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szörnyű volt látnom ezt a videót, pedig elvileg vicces. Pontosan így viselkedtem az előző kapcsolatomban, és tönkretettem mindent. Egyszerűen nem értem mi történt velem, mitől fordulhattam így ki magamból. És őszintén szólva azt sem tudom, hogy ha valaki ilyen hisztérikussá válik, azon a másik hogyan tudna segíteni? Jól sejtem ugye, hogy sehogy, mert ezt csak magában tudja lerendezni az ember...

[link]

2012. márc. 22. 13:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen és nem a válasz. Életemben először az ő boldogsága fontosabb, mint az enyém, úgyhogy nem próbálom, de magamat rendbe akarom tenni, hogy ha eljutok odáig, hogy legyen egy kövektező kapcsolatom, ne fordulhasson ilyesmi elő.
2012. márc. 22. 15:11
 12/16 anonim ***** válasza:

ma 14:22

Te most férfi vagy, vagy nő? Ha férfi, akkor tudsz bánni a nőkkel, ha nő, akkor tudnál :D

2012. márc. 22. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. :D
2012. márc. 22. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogy leszavaztak mindenkit!x' DD Erre mondják azt, hogy ha már az őszinte sem lehet az ember!... :D:D
2012. márc. 24. 16:37
 15/16 A kérdező kommentje:

Én is pont azt néztem, hogy mindenki le van pontozva. Én nem pontoztam senkit!

Viszont érdekes, hogy azt mondják azért, mert a férfiak puhányak (ez volt legnépszerűbb komment). Én is amikor benne voltam, folyton azt vágtam a fejéhez, hogy miért nem ver pofán, csak a falhoz a nyakamnál fogva és dug meg irgalmatlanul a konyhaasztalon. De őszintén szólva már nem hiszem, hogy az megoldás lenne. Mert akkor abból meg átcsap az egész egy folyamatos drámázásba. Én nem tudom ilyenkor mi segít, de nyilván egy hidegvizes zuhanytól se nyugodna meg az illető. És az a legrosszabb, hogy amíg benne voltam én tényleg elhittem, hogy ő a szemét aki bánt engem, pedig valójában én bántottam őt. Nagyon fura jelenség ez.

2012. márc. 24. 18:05
 16/16 anonim válasza:
Furcsa bizony. Néha én is viselkedek hasonlóképpen a jelenlegi kapcsolatomban, bár a videó "enyhe" túlzás. Sajnálom, hogy nem jött érdemleges válasz a kérdésedre, mert én is kíváncsi lennék a válaszra. Párommal szoktunk erről beszélni, szerinte jobban kéne szeretnem magamat, mert ilyenkor kizárólag tőle várom a szeretet, elismerést. Neki meg hát... na. :) Rengeteget dolgozik és nem mindig van türelme, kedve ezt kezelni. Előttem írták, hogy ez a nem jól működő kapcsolatokban fordul elő, ki kellene lépni. Én ezt nem gondolom így. Lehet egy jó kapcsolatban is időnként ilyen. Mindkét félnek kezelni kell. De a vödör hideg víz is jó lehet, de humánusabb egy kis séta. Mi séta után mindig bocsánatot kérünk egymástól. Nekünk az bevált. 25/L
2012. ápr. 4. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!