Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válik ilyenné egy nő egy kapcsolatban?
Szörnyű volt látnom ezt a videót, pedig elvileg vicces. Pontosan így viselkedtem az előző kapcsolatomban, és tönkretettem mindent. Egyszerűen nem értem mi történt velem, mitől fordulhattam így ki magamból. És őszintén szólva azt sem tudom, hogy ha valaki ilyen hisztérikussá válik, azon a másik hogyan tudna segíteni? Jól sejtem ugye, hogy sehogy, mert ezt csak magában tudja lerendezni az ember...
Hehe. :D Ez vicces, de én nem szoktam ilyen lenni.
20L
Azért válnak ilyenné a nők, mert a férfiak is egyre puhányabbak és nem tudják irányítani őket a megfelelő módon. Felborulnak a szerepek a házasságokon belül is. Lehet kezelni, úgy hogy valami fiatal bika jól megcsinálja az asszonyt, hidd el, olyan lesz, mint a kezesbárány. Elnézést az utolsó mondat trágár jellegéért.
23F
"Ha egy kapcsolatban így viselkedik egy nő, akkor az a kapcsolat nem működik jól. Nem miattad lett vége a kapcsolatnak mert ilyen lettél, hanem a nem működő kapcsolatod miatt lettél ilyen. És ehhez két ember kellett. Te és a párod. Szóval nyugi, ha most nem ilyen vagy, akkor a kapcsolatod jó úton halad. :)"
És ha ilyen esetben kapna 2 pofont, hogy nyugodjon le, akkor gondom az nem a kapcsolat hibája...
Azért, mert nem működik a kapcsolat, nem kell retardáltként viselkedni. Ki kell szállni és kész.
"Azért, mert nem működik a kapcsolat, nem kell retardáltként viselkedni. Ki kell szállni és kész."
Sajnos a nők nagy része kapcsolatfüggő.
Ilyen helyzetben el kell kapni a nőt és megcsókolni, hogy befogja. :) Utána hamar elszáll belőle az indulat, ha azt érzi, hogy vonzó és a párja szereti.
Ha lelép a pasi, azzal nincs megoldva semmi, azzal ő marad alul. Pedig ilyen esetben meg kell mutatni a nőnek az erőt és a törődést. Ennyi a kulcs szerintem. :) Persze, ehhez az kell, hogy a férfi ne érezze túlzottan sértve magát mindehhez.
De a legtöbb hisztinek van valami alapja. Ezért nem árt rögtön szólni a másiknak, ha valamivel megbántott. Különben csak gyűlik és gyűlik és egyszer majd egy apróságtól robban a dolog. Ezért a kölcsönös és higgadt kommunikáció elengedhetetlen a hiszti megelőzésében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!