Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem mutatom vagy (nem eléggé), hogy szeretem, az a baj, ha kimutatom, akkor meg úgy érzem, hogy visszaél vele. Akkor most?

Figyelt kérdés

Elég zavaros a kérdésem, remélem van aki megérti...

tehát ha nem mutatom ki hogy szeretem, akkor azt hiszi nem szeretem stb stb és kombinál...

ha meg kimutatom, akkor meg én érzem azt, hogy visszaél vele, ahh úgy is szeret, nem kell csinálnom semmit a szerelméért.

Létezik ez a dolog a kettő között? :(

de tulajdonképpen már nem is tudom miért vagyok vele...annyi rosszat kaptam a kapcsolattól...de valmiért mégis még mindig szeretem...:/

19/L

22/F

kb egy éve vagyunk együtt

2012. márc. 22. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább mutasd ki. Most én is ebben szenvedek, hogy a párom nem mutatja ki eléggé. Vagyis én máshoz vagyok szokva...

Nehogy emiatt romoljon meg a kapcsolatotok, hogy nem kap elég törődést. Hosszútávon ez simán megöli a szerelmet...

24/N

2012. márc. 22. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Annyit adj, amennyit kapsz.
2012. márc. 22. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszélj erről vele! Minden problémát ez old meg...mondd el neki, hogy te mindent megteszel hogy eleget törődj vele (tehát mutasd ki a szereteted) de cserébe te is azt szeretnéd, ha jobban kimutatná a szükségét irántad. (mármint, hogy igenis szüksége van rád, és az is szükséges hogy ő is kimutassa)
2012. márc. 22. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy romantikus kapcsolat első éveiben, az éretlen szerelem idején az érzelmek kimutatása könnyen visszaélésekhez, egymás megtévesztéséhez vezet. Ha komolyan gondoljátok a dolgot, mindenekelőtt meg kell tanulnotok legyőzni a kötődést, a vonzalmat.

A szerelem kimutatása (testi intimitás) rabbá teszi mindkét felet, akik ezért nem képesek egymást józanul megismerni. Ez pedig idővel sok szenvedést okoz a párkapcsolatokban, a családokban.

Ha arra készültök, hogy életetek kiteljesedjen egy igazi, hitvesi odaadásra méltó párkapcsolatban, akkor tanuljátok meg egymást tisztán, önzetlenül szeretni, legyőzve a mámort és az élvezetvágyat.

2012. márc. 23. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!