Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó, ha néha kimutatom a fogam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó, ha néha kimutatom a fogam fehérjét-egy férfiről lenne szó?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, és a világért nem bántanám meg, nem tudom, értitek-e de.. azt hiszem kezd visszaélni a türődésemmel. Nem igen szoktam neki szólni, ha valami zavar, de mostanra elkezdett készpénznek venni. Igazából aligha tud valamivel úgy megbántani, hogy az tényleg meg is maradjon bennem, de szerintem ezáltal veszítek az értékemből az ő szemében. Jó néha durcizni? Még egyszer megismétlem, nem arról van szó, hogy élvezném, hogy "hisztizhetek" neki, utálok szólni neki, és nehezen vagyok kihozható a sodromból, de csak szeretném, hogy tudja-szeretem, de vannak dolgok, amiken jó lenne változtatni.
2011. dec. 4. 22:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szóval nem szoktam neki kimutatni, hogy ha pl haragszom valamiért.
2011. dec. 4. 22:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem durcizni kell, hanem elmondani, hogy mi nem tetszik. A durciból nem fog sokat érteni, és változtatni sem fog tudni. Ne várd el a gondolatolvasást.
2011. dec. 4. 22:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Szóval ha megmondom neki, hogy mi nem tetszik, nem fog hisztisnek tartani?
2011. dec. 4. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Ne a fogad fehérjét mutasd ki, semmi értelme.

Ha valami bánt, vagy zavar beszéld meg vele. Normális, emberi hangon.

A durci, célozgatás nem válik be. A pasik egyszerű lények. Egyszerűen mond meg, ha valami nem tetszik, még mielőtt robbanna.

2011. dec. 4. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:

nem hisztizni és durcizni kell... az olyan gyerekes.

ha vmi nem tetszik akkor határozott hangnemben beszólsz! És akkor gondold komolyan is!

Ez nem fogfehérje-kimutatás! Ez azt jelenti, hogy azért ő is tudja hogy "hol a helye", és ne engedd hogy a fejedre nőjön!

2011. dec. 4. 22:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.. Azt hiszem még van mit tanulnom a párkapcsolatokról, de félek, hogy elveszítem őt, mert ő jelenleg a tanulóalanyom is egyben, és mi van, ha elrontok valamit. Nincs sok tapasztalatom kapcsolatok terén, és ez elég gáz.
2011. dec. 4. 22:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezt szeretném, hogy ne nőjön a fejemre. De szeretem is. Meg kell találnom az egyensúlyt valahogy. Hogy tudja, "hol a helye", de arról is bitosítva legyen, hogy szeretve van.
2011. dec. 4. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:
A kettő nem zárja ki egymást. Sőt!
2011. dec. 4. 22:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak jó lett volna, ha több tapasztalattal indultam volna ebbe a kapcsolatba (nem szexuális téren való tapasztalatra gondolok), és nem ő issza meg a levét az én tanulási időszakomnak.. De talán pont így fogunk együtt felnőni, és lehet pont így válik ez majd egy erős kapcsolattá, nem tudom. Lesz, ahogy lesz.
2011. dec. 4. 22:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Néha visszakívánom a szingli létet...
2011. dec. 4. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!