Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó, ha néha kimutatom a fogam fehérjét-egy férfiről lenne szó?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, és a világért nem bántanám meg, nem tudom, értitek-e de.. azt hiszem kezd visszaélni a türődésemmel. Nem igen szoktam neki szólni, ha valami zavar, de mostanra elkezdett készpénznek venni. Igazából aligha tud valamivel úgy megbántani, hogy az tényleg meg is maradjon bennem, de szerintem ezáltal veszítek az értékemből az ő szemében. Jó néha durcizni? Még egyszer megismétlem, nem arról van szó, hogy élvezném, hogy "hisztizhetek" neki, utálok szólni neki, és nehezen vagyok kihozható a sodromból, de csak szeretném, hogy tudja-szeretem, de vannak dolgok, amiken jó lenne változtatni.2011. dec. 4. 22:27
11/11 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül :)
Én 1 éve élek a párommal, és hát valami vicc.
Ha kerek perec elmondom neki mi a gondom, elereszti a füle mellett. Ha hisztizni kezdek, inkább elfordul.
2 napig próbál "jó" lenni, majd minden kezdődik elölről.
Igazából minden attól függ, mennyire gyerekes a párod.
Az enyém hihetetlenül az, néha elviselhetetlen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!