Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudtam, hogy barátom más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy barátom más lánnyal találkozgatott, de azt mondta, hogy nem történt semmi, mert a csaj csak barátilag tekintett rá. Szerintetek így van értelme folytatni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 02:09
1 2
 11/15 shandeeka válasza:
100%
Én ugyanígy voltam,mint te!Megbocsájtottam az elsőt,mert könyörgött meg minden!De megcsinálta megint,úgyhogy aki ilyen az ilyen is marad!Hagyd ott a francba,mert később még rosszabb lesz neked!
2012. márc. 22. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom... Nincs! Ha már a barátod egy másik lánnyal találkozgat, akkor nem is kérdés, hogy valami nagyon nem működik. Pláne, ha csak azért nem lett belőle semmi, mert a csaj nem "úgy" tekintett rá - egyszóval nem a barátodon múlt.
2012. márc. 22. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Ne adj neki még 1 esélyt szerintem: ha adsz neki, akkor mi lesz ha mégegyszer megcsinálja vagy akár meghuzza a csajt többszor is stb.. akkor már nem az lesz, hogy nem történt semmi se hanem khibaszott fhos érzés lesz! föleg hogy akart töle valamit akaratosan megakart csalni egy ilyennek a halálra se adnék esélyt csak belehányék a torkába és tüzre tenném!
2012. márc. 23. 00:05
 14/15 anonim válasza:
Szerintem bosszúld meg,TALÁLKOZGASS VELEM :) XD
2012. dec. 19. 12:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer se emlitette,hogy találkozik ezzel azzal és csak úgy kiderült akkor igen megakart csalni.... Annó az egy éves kapcsolatomban a srác is eljátszotta ezt,hogy titokban más lányokkal találkozott meg is csalt két csajjal és a kamu fbn folytatták ezt...Elvileg csók volt de kitudja mi volt még...Aki szól erről,hogy találkozik ezzel vagy azzal fura lenne ha megcsalna...De aki nem szól az megakar csalni.... Ne ess az én hibámba,hogy ezt eltűröd és megvárod mig megcsal de erről nem szól mert azt hiszi eltudja felejteni és nem fog kiderülni....Aztán benned keresi folyton a hibát mert neki sz@ros a bugyija.....
2013. aug. 15. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!