Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha én 15 leszek és egy 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha én 15 leszek és egy 19 éves srác tetszik? Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés
Van a suliban egy srác, sajnos teljesen belezúgtam, pedig jó pár évvel idősebb. Amikor látom, próbálok szemezni vele (bár még lehetne fejleszteni) és már köszönünk egymásnak. De félek, hogy nem lesz több. Mit tehetnék esetleg? Leszólítani nem merem.. gondoltam arra, hogy Facebook-on ráírjak, de a barátnőim szerint ne tegyem, majd ő keres ha akar. Valami ötlet, hogy jobban észrevegyen?
2012. márc. 21. 15:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, akkor szerintem hagyd inkább.
2012. márc. 21. 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:

hasonló helyzetben vagyok.

éénis 14 vagyok és a srác idén lesz 19.:d

mikor megláttam egyből megtetszett és én írtam is neki facebookon.:D azóta találkozgatunk,sms-eztgetünk és nagyon sokat beszélgetünk.:) úgy néz ki lehet lesz belőle valami.:)

szerintem írj neki nyugodtan,baj nem lesz belőle.!:)

2012. márc. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!