Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a párom?

Figyelt kérdés

Azt mondta,hogyha lenne gyerekünk és lány lenne akkor, nem engedné sehová sem és csakis 1-2 fiúja lehetne az életében, de ha fiú lenne a gyermek, akkor arra tanítaná,hogy dugjon meg minden csajt még ha van kapcsolata akkor is,mert a nők ezt érdemlik.

Mit csináljak vele?Teljesen komolyan mondta, ilyenkor kell pofán verni egy embert vagy mikor?

Nem akarom,hogy a lányom vagy a fiam ribanc legyen..egyiktől sem ezt várnám.

2012. márc. 21. 15:47
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

Szerintem egyforma joga van a 2 szülőnek, az a normális ha egyetértés van közöttük.

Nekem is van egy lányom, az apjával teljesen más nevelési elven vagyunk, és ez nagyon rossz hatással van a gyerekre, már most kiütközik. Egyszerűen nem tudja mit lehet és mit nem és kire hallgasson és hogyan. Ezt el kell kerülni.

Lehetőleg olyan párt válassz, akivel nagyjából azonos hullámhosszon vagytok, különben pokoli hétköznapjaitok lesznek, mint ahogy nekünk..

24/N

2012. márc. 21. 16:02
 12/38 A kérdező kommentje:

na majd te mondod meg,hogy kinek van joga hozzá. ez a jogban is benne van azért kerül mindig válás után az anyához a gyerek kiv. ha valami iszákos hülye.

nem te szenvedsz 9 hónapig és még 1 napot amikor szülsz szóval neked nincs annyi jogod hozzá. ezt meg te jegyezd meg:)

2012. márc. 21. 16:02
 13/38 A kérdező kommentje:

75%

hát lehet új barát után nézek:D

egyik gyerekem sem fog 18éves koráig össze vissza dugni akár fiú lesz akár lány.

2012. márc. 21. 16:03
 14/38 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ezt rosszul látod... egy anyának nincs több joga, mint egy apának, mindkettőnek ugyanannyi van! szerintem egy darabig Te még ne vállalj gyereket...valahogy úgy érzem, hogy Te is még csak tizenéves vagy, úgyhogy felesleges is erről vitáznotok. a tinédzser fiadat meg szerintem pont nem fogja érdekelni, hogy Te áldásodat fogod-e adni a dologra, ha szerelmes lesz vagy nem! ebbe neked nem sok beleszólásod lesz! ha izélsz neki akkor max. nem fogsz tudni róla onnantól, úgyhogy ennyi. had döntse már el az a szegény gyerek, hogy mit akar...
2012. márc. 21. 16:04
 15/38 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Most ez a dugjon meg minden csajt ez tényleg túlzás, csináljon azt amihez kedve van, de nyilván arra nevelné, hogy ne egy otthonülős tutyimutyi legyen. A lányra továbbra is áll, hogy egy apa sem szeretné ha minden kis taknyos az ő lányát kefélgetné. Az hogy neked van hozzá több jogod azt felejtsd el, menj el spermabankba akkor csak neked lesz hozzá jogod...

Nem hinném, hogy miután megvan a gyerek ennyire komolyan venné amit mondott, maximum tényleg annyit jelent, hogy csajozásra buzdítaná.

2012. márc. 21. 16:05
 16/38 anonim ***** válasza:
Ha erre nevelné a fiát akkor gondolkozz el hogy nem-e lesz tiszta apja...
2012. márc. 21. 16:06
 17/38 anonim ***** válasza:
Lófaxt van neked több jogod hozzá.
 18/38 anonim ***** válasza:
Ja, csak nem mind1, hogy 13 évesen dönti el a fiad, vagy 18 évesen.
 19/38 anonim ***** válasza:
bármilyen nemű a gyerek, mindkét szülőnek egyformán van rá joga (kivételt képez az erőszak, természetesen). én úgy vagyok vele, hogyha a leendő fiam 15 évesen pénzt kér tőlem óvszerre, akkor vagy megkérem az aoukát, hogy higgadtan beszélgessen vele erről (de ne szidja le), kérdezze meg, jól megfontolta-e, és van-e olyan lány, akivel tényleg emgéri, vagy megbeszélem vele én (ha nem nagyon szégyenlős), és ha flegmának, lenézőnek, pitinek, leszarom-stílusúnak találom, akkor nem adok, és nem engedem, hogy megtegye. ha igen, és kellően fel van világosítva (úgy tervezem, arra nagy hangsúlyt fektetek), akkor megkaphatja, ha ismerjük a választottját, és elfogadjuk. k*rvára nem adnék 18 év alatt. de én a leendő lányommal is ugyanígy megbeszélném a dolgot. nem azon múlik, hány éves, hanem hogy milyen érett. sajnos a korosztályom többsége még öt-hét év múlva se lenne kész a dologra, de azért nagyban űzi, mert olyan menő. lehet, hogy csak én vagy begyepesedett, karótnyelt, de nagyon remélem, nem.
 20/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen hülye amcsi filmeket néztél de semmivel nincs több joga az anyának a gyerekhez itthon.
2012. márc. 21. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!