Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom?
Azt mondta,hogyha lenne gyerekünk és lány lenne akkor, nem engedné sehová sem és csakis 1-2 fiúja lehetne az életében, de ha fiú lenne a gyermek, akkor arra tanítaná,hogy dugjon meg minden csajt még ha van kapcsolata akkor is,mert a nők ezt érdemlik.
Mit csináljak vele?Teljesen komolyan mondta, ilyenkor kell pofán verni egy embert vagy mikor?
Nem akarom,hogy a lányom vagy a fiam ribanc legyen..egyiktől sem ezt várnám.
úristen nekem is volt ilyen párom! Én menekültem tőle. Vele biztosan nem terveznék közös jövőt a helyedben. Ez abszolút nem normális gondolkodás. Remélem nem tervezel vele hosszútávra...
24/N
nem érdekel,így nem nevelheti senki a fiamat amúgy is nekem van a gyermekemhez nagyobb"jogom" én szülöm meg.
elgondolkoztam ám ezen a kapcsolaton,ha így gondolkozik a "kedvesem". utálom azokat a pasikat, akik nőket dugnak össze vissza. ezt ő is tudja.
:DDDD Mintha volt oszt társamat hallanám!!! :D Nem Gábornak hívják a párod? :DDD
Amúgy én egyetértek vele. :D Ha lányom lesz, az biztos hogy cölibátust fog tenni 18 éves koráig!!!
Ha meg kissrác lesz, 15-16 évesen megkapja a zsetont és mehet nőzni! :D
Állom a gumit. :D Persze azért elmondanám neki, hogy ha van kapcsolata, előbb szüntesse meg és utána lépjen tovább.
21F
21F
na az én kisfiam 15évesen nem fog dugni össze-vissza.:)
szerezzen magának egy kis barátnőt akivel elvannak. nem fogom engedni,hogy a fiam hímribanc legyen. 18éves kora után azt csinál amit akar, addig nem fog nekem unokákat csinálni.
Nincs több joga az anyának. Egy gyerek 2 emberen múlik. Épp annyira származik az apától mint az anyától. Ez csak egy ostoba női tévhit. Pláne ha fiú születik. A fiúnak nagyobb szüksége van az apára mint az anyára... Bár igazából mindkét szülőre nagyon is szüksége van.
Amúgy értem a gondolkodásod. De nem mindenki gondolkodik úgy ahogy te :) A fiú nevelése sokkal inkább az apán múlik. A lány pedig az anyán :) Ezt se felejtsd el.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!