Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? Nem akarom elhinni!

Figyelt kérdés
Barátnőmmel kereken 5 hónaposak voltunk pár napja és minden okénak tűnt annyira boldog voltam már ajándékot is vettem neki, (egy plüss mackót amit szeret) hogy meglepjem ha találkozunk a hétvégén. (ma lett volna a találkozónk) A szakítás előtti héten elég furcsa lett, de a nagy szerelemben alig vettem észre valamit, de azért feltűnt, hogy pl. msn-en régen a szeretleket leírta 15x most meg 1x a végén. Mikor mondtam neki, hogy 3 hónaposak leszünk csak annyit szólt idézem "na ezt jó tudni" Mondtam neki, hogy de jó lesz szombaton végre újra együtt lehetünk erre írt egy mosolygós szmájlit. Mondom alig ír valamit... Ez ment pár napig estéként és 4 nappal ezelőtt ami ki volt írva az msn-ére hogy "Szeretlek" letörölte. Nálam is mindig ki volt ez írva, de nem értettem miért törölte le. Nem szóltam rá semmit. Aztán írom, hogy és készülsz valamivel szombatra te is?:) A válasza annyi volt persze... Mondom nem vagy valami valami lelkes valami baj van? Aztán kitört magából. Olyat kaptam amit még tőle soha. lehordott mindennek, hogy már a hideg is kirázza tőlem hagyjam békén felejtesem el a szombatot nem fogom látni őt vége! Amikor ezeket leírta azt hittem nekem is végem. Mindig azt mondta én az élete része vagyok és az Igazi mennyire imád és örül, hogy rámtalált. Hát azóta nem alszok sose itt van a macija is amit vettem neki b*basztam és nagyon sz*rul érzem magam. Olyan hirtelen jött, hogy nem tudom el se hinni. Amit meg hallottam az megint kiütött. Már 1 hete új pasival kavar sőt tegnap óta együtt járnak. 20 éves vagyok ő pedig 17. Miért vert át? Ez járt nekem? Mitévő legyek??? Mindennél jobban szerettem!
2009. jún. 13. 09:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Keress mást:)fiatal vagy még:))Tudom könnyű ezt mondani, de tapasztalat

Ő csak játszott veled:(

2009. jún. 13. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Elég lett volna, ha udvariasan közli. Buta viselkedés ez a derült égből hiszti.
2009. nov. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!