Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? Nem akarom elhinni!

Figyelt kérdés
Barátnőmmel kereken 5 hónaposak voltunk pár napja és minden okénak tűnt annyira boldog voltam már ajándékot is vettem neki, (egy plüss mackót amit szeret) hogy meglepjem ha találkozunk a hétvégén. (ma lett volna a találkozónk) A szakítás előtti héten elég furcsa lett, de a nagy szerelemben alig vettem észre valamit, de azért feltűnt, hogy pl. msn-en régen a szeretleket leírta 15x most meg 1x a végén. Mikor mondtam neki, hogy 3 hónaposak leszünk csak annyit szólt idézem "na ezt jó tudni" Mondtam neki, hogy de jó lesz szombaton végre újra együtt lehetünk erre írt egy mosolygós szmájlit. Mondom alig ír valamit... Ez ment pár napig estéként és 4 nappal ezelőtt ami ki volt írva az msn-ére hogy "Szeretlek" letörölte. Nálam is mindig ki volt ez írva, de nem értettem miért törölte le. Nem szóltam rá semmit. Aztán írom, hogy és készülsz valamivel szombatra te is?:) A válasza annyi volt persze... Mondom nem vagy valami valami lelkes valami baj van? Aztán kitört magából. Olyat kaptam amit még tőle soha. lehordott mindennek, hogy már a hideg is kirázza tőlem hagyjam békén felejtesem el a szombatot nem fogom látni őt vége! Amikor ezeket leírta azt hittem nekem is végem. Mindig azt mondta én az élete része vagyok és az Igazi mennyire imád és örül, hogy rámtalált. Hát azóta nem alszok sose itt van a macija is amit vettem neki b*basztam és nagyon sz*rul érzem magam. Olyan hirtelen jött, hogy nem tudom el se hinni. Amit meg hallottam az megint kiütött. Már 1 hete új pasival kavar sőt tegnap óta együtt járnak. 20 éves vagyok ő pedig 17. Miért vert át? Ez járt nekem? Mitévő legyek??? Mindennél jobban szerettem!
2009. jún. 13. 09:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsánat egy jelyen elírtam 5 hónaposak leszünk... csak magamnál se vagyok...
2009. jún. 13. 09:26
 2/12 anonim ***** válasza:

egészen véletlenül sztem csak kihasznált...vannak lányok akik ilyenek...ott vsn nekik 1 én az nekik nem elég...vagy lehet, hogy el akart felejteni vkit...

sajnálom, hogy ez történt veled...de szerinte egy ilyen lány nem érdemel meg téged!

és ne légy szomorú...vagy legalább próbálj nem az lenni...

ha lenne kérdés keress nyugodtan...xuting@freemail.hu

2009. jún. 13. 09:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jellemzi a mostani fiatalságot. 16 éves koromban én is léptem ki úgy másfél éves kapcsolatból, hogy azt hittem rámborítja az asztalt a srác. Két hét alatt rájöttem mit tettem, és fél évig mély depressziós voltam, szorongtam, amihez hozzátett hogy a srác és a közös haverok utálkoztak, beszólogattak. Most 19 vagyok, vidám, és boldog, de sosem fogom elfelejteni, hogy mit tettem akkor, sőt mi több karácsony előtt visszaütött és 7 hónap után ugyanúgy hagyott el a barátom, mint én előtte az exemet. Borzalmas érzés. Én ilyenkor minden embernek, aki megcsal vagy tönkretesz valakit, azt kívánom, egyszer érezze ugyanazt, amit a sértett fél... Egyszer talán a volt barátnőd is felnő, és rájön, hogy az ilyen húzásokkal, és azzal hogy valakit megaláz, nem megy semmire. Ne szomorkodj miatta, nem érdemel meg téged!
2009. jún. 13. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak igaza van.Valami úton módon de visszakapja ezt az élettől a csaj!De ne szomorkodj.Tudom könnyű ezt mondani de nézd a jobbik oldalát bulizhatsz,flörtölhetsz nem kell senkinek számot adni hol voltál kivel voltál.Egy ilyen hü...e éretlen pi..a inkább menjen!Az ilyen nem is tudj mi az a szerelem.Kimondja a szót de nem tudja mi a jelentése.Gyerek még!Találsz majd gy sokkal jobbat hidd el!Csak ne fordulj magadba!!!!

31/L

2009. jún. 13. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Jah, a fiatalabb csajoknak szokásuk átbszni,

játszadozni az ember érzéseivel, szokd meg, persze tisztelet a kivételnek :)

2009. jún. 13. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát, mindenképp gerinctelenség volt tőle, hogy msnen küldött el a fenébe, én jobban szeretem élőben rendezni az ilyen dolgokat, mert úgy tisztességes. De szerintem az elején még szeretett, csak aztán kiszeretett belőled. Előfordul az ilyen. Attól még nem kell ráfogni, hogy végig csak játszadozott veled. Én pl. egy hetet se bírnék ki olyan sráccal, akit nem szeretek, még akkor se, ha ő odáig lenne értem és mindent megadna nekem.
2009. jún. 13. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:

20 évesen nem tudom mit vársz egy 17 éves lánytól, meg mellesleg gondolom távkapcs. Szóval, feleslegesen parázol, nem sokat jelentettél neki, le merem fogadni hogy a szeretleket is te írtad ki először, ő meg nem akart elmaradni ettől a sablonszokástól. Keress egy korodbeli lányt, aki közel is van. Ő nem érdemelt meg téged. De te sem annyit érdemelsz, hogy egy 17 éves kis libába essél bele, és tönkrevágja a lelkedet, és utána csak te legyél összetörve miatta.

Felejtsd el.

2009. jún. 13. 12:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Szegény... Erre nem tudok mit válaszolni, vigasztalni sem tudlak mivel... Tudom, olcsó vigasz, hogy majd jön egy jobb... :(

Csak annyit mondok, hogy ne tartsd cikinek, ha esetleg kiborulsz, vagy sírsz... Egy kicsit szenvedhetsz, de aztán szedd össze magad, és keress magadnak valami új elfoglaltságot, meg járj társaságba!

2009. jún. 13. 13:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy lehet, hogy csak nem merte korábban, vagy máshogy a tudtodra adni,hogy már nem érzi azt, amit az elején...

De tudod, nem minden lány ilyen.

Én az első barátommal anno úgy szakítottam, hogy még össze sem jöttünk, mikor már tisztáztuk, hogy smsben, telefonon szakítani bunkóság... Ezért egy ideig húztam-halogattam a találkozást (szerencsémre épp nyaraltunk), mígnem rászántam magam, hogy személyesen mondjam meg neki, már nem szeretném folytatni.

Talán a sors fintora, hogy ezt én is "visszakaptam", pedig semmi bunkó nem volt abban, ahogy szakítottam: azóta minden kapcsolatomnak úgy lett vége, hogy nem én mondtam ki. Még azzal is, akit igazán szerettem...

Ezért a mostani kapcsolatomra - mely tart fél éve - nagyon vigyázok. 23/L

2009. jún. 13. 13:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy haverom tegnap mesélte, hogy nála is pont ez volt... rózsát vitt, a csaj meg szünetet kért...

Pedig minden rendben volt köztük.

Kérdeztem hogy most mi is van?

A csaj ugyanúgy ír rá msnen, meg myvipen kivannak rakva a képek, de a gyerek már gondolatban feladta és már másik csajjal beszélget msnen....

Én a helyében tuti nem ekkor kezdeném ezt el, hanem a szakítás után hónapok múlva!!!

2009. jún. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!