Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neten állandóan, élőbe semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten állandóan, élőbe semmi?

Figyelt kérdés

Az mi hogy neten órákat tudunk beszélni, élőbe meg alig jut eszembe valami értelmes?

16f

2012. márc. 20. 19:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Zavarban vagytok és nincs időtök a gondolkodásra ...

Ezt gyakorolni kellene valakin, valakivel ...

2012. márc. 20. 20:49
 12/19 A kérdező kommentje:
most mondtam hogy csak vele vagyok így, mit gyakoroljak?
2012. márc. 20. 20:52
 13/19 anonim ***** válasza:
a neten az gondolataitokat meritek ossze. a valosagban pedig a szemelyisegetek talalkozik minden kis reszletevel. a kerdes az hogy mi akadalyoz meg eloben hogy felszabaduljatok? ez a nagy kerdes? ki mitol fel, ki mire vagyik?!
2012. márc. 21. 10:19
 14/19 A kérdező kommentje:
De az az egy ami felidegesít, hogy más lányokkal tök lazán eldumálgatok, elvagyunk, vele meg semmi értelmes nem jön...lehet nem illünk össze??!!
2012. márc. 21. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:
mert más lányoknál nincs mit veszíteni, vele van.
2012. márc. 21. 21:41
 16/19 anonim válasza:
ne felj...en is igy vagyok vele...egy nap talalkozz vele, vegyel fel vele szemkontaktust, vegy batorsagot es menj oda, beszelgess vele...nekem nincs batorsagom de hatha neked van :D
2012. márc. 23. 07:39
 17/19 A kérdező kommentje:
igaz, előtte izgulok, de nincs mit vesztenem...nem szeretnék többet ez miatt tőle :S
2012. márc. 23. 14:17
 18/19 anonim ***** válasza:
szia..ezzel én is így vagyok...de nekem már nagyon telefonba sem megy...itt dől belőlem a szó fantasztikusan ki tudom magam fejezni...de élőben és telon meg vagyok halva ha ismeretlen fiuról van szó,vagy olyanról aki tetszik nekem...nekem is lesz nemsokára egy (talim) nem tudom mihez kezdjek,birom benne hogy felold majd egy kicsit...
2012. márc. 25. 19:05
 19/19 anonim válasza:
Az a baj hogy mindig a fiunak kell cselekednie elobb! :D am en is igy vagyok ezzel (vagyis voltam) volt egy lany aki nagyon tetszett minden talalkoztunk es az 1-2 randin nem tudtam hogy most mit mondjak mit kerdezek.... De utana mar jo volt minden kitudtam talalni programokat elvittem őt jol ereztuk magunkat aztan mar 1 szinvonalon lesztek majd meglattod! :) remelem tudtam segiteni :D
2014. júl. 15. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!