Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom rögeszmésen hiszi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom rögeszmésen hiszi, hogy állandóan hazudok, még a legalapvetőbb dolgokat se hiszi el (nem féltékenység). Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szinte hetente vannak konfliktusok abból, hogy állandóan rámdobja hogy kamuzok, ráadásul olyan dolgokban, ami röhejes. Megmagyarázza, hogy kamuzok, és szentül hisz benne, én pedig ha megpróbálom elmondani neki, hogy ez nem igaz és nem hazudok neki, csak még idegesebb lesz, hogy mindent kimagyarázok.

Soha nem hazudtam neki, nagy horderejű dolgokban és kicsikben sem, sőt, egyszer még bizonyítani is tudtam ( egy számlával, hogy tényleg az üzletben voltam) hogy nem hazudok neki, akkor bocsánatot is kért, 1 honap mulva mégis ugyanolyan bizalmatlan..

Legutóbb már mondtam neki, hogy ennek semmi értelme, ha nem bízik bennem ennyire, akkor hagyjuk egymást, de még így is inkább ezt választja és makacsul a saját kitalált igazát védi..

Én nagyon szeretem őt, nagyon sokszor beismertem a kedvéért még azt is amit nem tettem meg, hogy lenyugodjon, de már nem tudom mi tévő legyek, hogy legalább egy kicsit bízzon bennem, mert így 3 naponta összeveszünk valamin. (távkapcsolatban élünk jelenleg)

N/20 F/30

2012. márc. 4. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
lehetséges nem tesz jót nektek a távkapcsolat! :) Soha sem volt jó dolog! Én se hiszek benne!Amíg valakivel nem vagy együtt huzamosabb ideig és nem ismered meg addig folyamatosan kételkedni fog dolgokba!!
2012. márc. 4. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a fenébe, aztán bizalmatlankodjon azzal, akivel akar.
2012. márc. 4. 11:59
 3/3 A kérdező kommentje:
ezt kéne, de nagyon szeretem..az életemet adnám érte, de semennyire nem értékeli:(
2012. márc. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!