Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám megkérdezni tőle,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megkérdezni tőle, hogy még szeret-e?

Figyelt kérdés

elég hosszú de röviden elmandanám:

Volt egy lány akivel 2 hónapig jártunk hátmi úgy gondoltuk, hogy az úgy nemisjárás ha nem smárolunk szóval összekellet szednem magamahozis , de megérte és utána 2 hónapig jártunk

utána még nagyon nagyon szerettem de valamiért megtetszett egy nálam 1 évvel idősebb lány és otthagytam sajnos de mégcsak nemisjött össze a másik lánnyal

most viszont már 2 hete nagyon tetszik nekem újra de nemtudom ,hogy szeret-e

bocsi a hosszú szöveget

telefonról írok várom a válaszotokat ésmég annyi hogy elég sokat szemeztünk az elmult 2 hétben meg ha rámnéz mindig elmosolyodik meg ilyenek mire gondolhatok ebből?

2012. márc. 20. 17:59
 1/3 A kérdező kommentje:
jaj lemaradt , hogy megbántott a végén és én ezért mondtam ,hogy akkor legyen vége és hát elégé tahó volt szerintem amit csináltam szóval még bocsánatot is kellene kérnem de nemtudom , hogy lenne a legjobb várom a választ
2012. márc. 20. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen és nyíltan. Hívd el beszélgetni, mond el, hogy mit érzel, ha szeret akkor el fogja mondani. Vagy írj neki verset, rózsával együtt dobd be a postaládájába.
2012. márc. 20. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:

hát eléggé könyelmű lett mostanában és nemtudom mit gondolhatok de holnap megbeszélem vele

köszönöm a választ

2012. márc. 20. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!