Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsatanatok neki es vele maradnatok ezek utan?
Nem ezen múlik kedves kérdező.
13 évig voltam nős, a végéig, sőtt még utána is egy darabig a volt nejemmel éltem.
2 gyermekem is van tőle.
Házasságunk utolsó 2 éve nagyon rossz volt, így kerestem magamnak egy lányt.
Igaz, én még az első randi előtt elmondtam mi a szituáció, a lány pedig megesküdött, hogy nős férfival sosem kezd.
Szóval ez a lány 3 éve a mindenem, és 1 éve a feleségem. :)
#4-es voltam.
Én se tudtam, hogy válni akarok, egyszerűen egyedül voltam egy házasságban, és vágytam valakire aki szeret.
Egy házasságban élő ember természetes, hogy nem mondja meg az igazat, különben esélye sem lenne olyanoknál, akivel komolyra fordulhatna a kapcsolat.
Én úgy voltam vele, hogy jobb a kapcsolat elején tisztázni, hogy nős, gyerek, ...stb, de sokan a hazugságot válasszák, amit nem nagyon lehet felróni a fent leírtak miatt.
Egy dolgot tehetsz:
Üljetek le, és beszéljétek meg.
Mond el neki, hogy megérted miért nem mondott igazat, de te komoly kapcsolatra vágysz.
Tehát öntsetek tiszta vizet a pohárba, és kezdétek előről.
Mond el neki, hogy te nem kezdesz nős pasikkal, de ha így alakult, megkapja az esélyt (már ha szereted).
Fél, egy év alatt úgy is kiderül, hogy mit szeretne.
Ha nem változik semmi, még mindig mondhatod neki, hogy szia.
Ha látod a hajlandóságot a váltásrá, márpedig miért ne látnád, akkor maradsz, és talán megtaláljátok egymásban az igazit.
Azért félnek sokan az ilyen kapcsolattól, mert a házas fél mérlegel, és hasonlítgat, ami ilyenkor teljesen természetes.
A Nejem is olyanokon ment keresztül mellettem, hogy le a kalappal...
Nehéz egy 13 éves házasságot feldobni, főleg ha van gyerek.
Még akkor is, ha már nem működött.
Viszont ezzel is bebizonyította, hogy mennyire szeret, és én is kiálltam mellette.
17:29.
Aha csak ez sem tartott sokáig xD
#8:
Az egy másik napra tartozik, de az esély megvolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!