Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csábitsam vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábitsam vissza az exbarátomat?

Figyelt kérdés
1 éve lett vége a kapcsolatunknak de ezidáig hol én hol ő keresett. Volt hogy ki is békültünk. Az 1 évben néha néha voltak kalandjai de most randizgat egy másik lánnyal akht másfél hete ismer és félek kapcsoltaot szeretne vele. A barátainak azt mondta komoly de csak kb 10 napja ismeri de nekem 2x is elmondta hogy semmiről nincs még szó. Egy helyre járunk sportolni és tnap ottvolt az exem eddig próbáltan kerülni a találkákat de ez most igy jött ki. Pont akkor jutott eszébe felhivni a lányt amikor a közelébe voltam. Gondolom hogy idegesitsen. Én köszöntem neki és utána nem szóltunk egymáshoz próbáltam vidámnak mutatni magam csacsogtam másokkal de ĺáttam hogy nem 1x bámult engem. Lehet bután hamgzik de van köztem és közte egy kapocs ami nem akar elmúlni. Mai napig szeretem őt sokszor álmodom vele. Úgy érzem ő az igazi és amikor történtek velúnk kavarások rossz dolgok nem birtuk egymás nélkül. Nem szeretném öt elveszíteni hogy mással legyen. Most randizgat de nem jellemzö rá hogy nem kürtöli világgá. Eléggé hallgat serről a dologról énís mástól tudom. Velem mindenkinek dicsekedett anno. Hogyan szerezzem vissza?Nagyon sok jó közös élményünk volt. Mit tegyek hogy visszaszerezzem?
2012. márc. 20. 07:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj neki egy sms-t és mond el mit érzel. Vagy utalj. Ha ő is, akkor venni fogja a lapot.
2012. márc. 20. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:

ha már egyszer megkapta az EX jelzőt akkor ne próbálkozz... az Igazi kérlek szépen soha sem lesz EX... lehet én vagyok maradi, de szerintem ez így van... 21 évesen találtam meg az Igazimat és 2 éve vele is vagyok és vele is maradok nyáron feleségül veszem... és sosem volt EX jelzője... nekem is volt ex akire azt hittem az igazi, de nem volt az és nem is lehetne már soha... elfelejtettem tökre hidegen hagy, pedig éjszakákat nem aludtam miatta... változik az ember és mosolyog magán egy-egy ilyen sztorira gondolva, hogy ez is én voltam ?:) ilyen az élet keresd meg az Igazit!

23/F

2012. márc. 20. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 2.kommentelőhöz

Ha egyszer más szakítottatok, újra összejönni, olyan mit felmelegíteni a lecsót...fogyasztható...de nem az igazi... 21/F

2012. márc. 20. 10:53
 4/4 anonim válasza:
én is hasonló cipőben járok, mondjuk még csak egy nap telt el, azt mondta, csak barátként szeret. fél óra telt el a reggeli szeretlek és a szakítás között. nem értem... :O neked sikerült valahogyan mégis rátalálnod újra? vettem egy könyvet, ami leírja, hogy hogyan szerezhetném újra vissza, abban azt írják, hogy várjak 4 hetet, ne keressem, és majd ő fog. az összes férfi ismerősöm szerint csak mosolyszünet, hiszen ilyen nincs, hogy fél óra alatt így meggondolja magát. ha mégis van valami hasznos tanácsod, kérlek segíts. annyira szeretem őt. már tudom, hol rontottam el. ugyanis a szakítás oka nem is a szakítás oka. na mindegy... kérlek, könyörgöm...írj :)
2013. szept. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!