Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy helyen szilveszterezünk. Hogyan csábítsam vissza?
Szia:) Én a te helyedben nem foglalkoznék vele,ha képes volt így karácsony,a szeretet ünnepe előtt szakítani.Ha nem szerelmes beléd már,akkor nem sok mindent tudsz tenni szerintem...mondjuk másfél év az nem rövid idő...még lehet hogy lenne esélyed.:)
Nem ismerlek se téged,sem a volt barátodat,hogy tudjam melyikőtöknek mi fér bele,mi nem. Így saját magamból kiindulva csak azt tudom neked tanácsolni,hogy öltözz fel csinin,kicsit nézz ki jobban,mint szoktál,légyél jókedvű,és lehetőleg társasággal menj.Én nem mennék oda hozzá,de más fiúkkal/férfiakkal flörtölnék,..és néha ránéznék a volt barátomra,lehet rá is mosolyognék...szerintem rájönne hogy mit veszített:)
A korotokat jó lenne tudni,és azt hogy mi volt a szakítás oka..úgy talán többet tudnék mondani,de sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!