Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy szűz lány ilyet megtesz a barátjának?
Most úgy ebben mi a gáz őszintén? Az, hogy nem a ti barátnőtök? Sorra leprűdezik itt azokat a csajokat, akik erre nem hajlandóak, de aki meg igen, az kva... ??O.o
Egyébként egy párkapcsolatról van szó, az orálban, kézimunkában tök semmi nincs, szerintem eléggé full alap még a kamaszok közt is, amikor én voltam 16-18 közt, minden ismerős minimum pettingelt, ha nem szexelt, pedig akkoriban azért ez nem volt menő, csak tudtuk, hogy a többiek is csinálják.
Az, hogy lenyeli, meg az arcára élvezzenek, hát lelke rajta. Ha neki nem gond.
őszintén, egy komoly kapcsolatban ezzel most mi a gond?
"az más kérdés, hogy nekem nem jön be, hogy ilyen szinten megalázzanak"
tegyük fel szeretik egymást, mindkét félt izgatja a dolog, a lány megteszi ezt a másiknak, mert örömet akar szerezni neki. miért lenne megalázás?
ma 18:10
Ha neked a szexualitás fura akkor nyilván nem neked való! Ne foglalkozz vele!!!!
ma 18:16
Ezt a fene nagy élettapasztalatod mondatja veled, vagy csak a vécéajtón olvastad?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!