Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnál, ha a párod ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha a párod ezt csinálná az exével?

Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt,megtudtam hogy nézegeti az egyik volt barátnőjét képeket.Ezzel még semmi gond nem lenne hiszen kiváncsiságból évente 1x én is rátévedek az exem adatlapjára. Ami nagyon rosszul esett viszont, hogy nem rég megtudtam egy másik exével dumálgat és kamerázik vele. amiket ő kezdeményez.Nagyon rosszul esett:( Mit tennétek,hogy reagálnátok erre?én nagyon szerelmes vagyok.ő nem tudja h megtudtam ezt.23/L 29/F

2012. márc. 19. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem egészséges dolog az exszel barátkozni! tapasztalatból írom, hisz pár évvel ezelőtt én is belestem ebbe a csapdába, az exem volt a egjobb barátom, mindent meg tudtunk beszélni. Aztán véget ért az akkori kapcsolatom és összejöttünk...... fél évig martuk egymást, maga volt a pokol, amire csak utólag jöttem rá. Ma odáig fajult a dolog, hogy elfordítja a fejét mikor meglát és nem is köszön. Nem hat meg:)

egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot, pont ezért, meg nem érdekelnek mint ember! Szerencsére a mostani barátom is így gondolja ezt az egészet:)

nem lennék a helyedben, de ahog írtam, ez nem normális dolog az én szememben. Az még oké hogy összefutnak véletlenül (!!), váltanak két szót aztán mindenki megy a dolgára. De hogy rendszeresen meghitten dumcsizzanak, kamerázzanak, elég gáz, az én szememben felér egy megcsalással. Nem akarlak elkeseríteni, én így látom.

Azt kiderítheted, hogy másokkal is szokott ennyit beszélgetni és kamerázni! mert ha igen, akkor nem vészes, de ha csak az exszel, akkor szerintem kezdhetsz félni

22L

2012. márc. 20. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!