Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha a párod ezt csinálná az exével?
Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt,megtudtam hogy nézegeti az egyik volt barátnőjét képeket.Ezzel még semmi gond nem lenne hiszen kiváncsiságból évente 1x én is rátévedek az exem adatlapjára. Ami nagyon rosszul esett viszont, hogy nem rég megtudtam egy másik exével dumálgat és kamerázik vele. amiket ő kezdeményez.Nagyon rosszul esett:( Mit tennétek,hogy reagálnátok erre?én nagyon szerelmes vagyok.ő nem tudja h megtudtam ezt.23/L 29/F2012. márc. 19. 18:01
1/11 anonim válasza:
Ááá, majdha harmadszorra is lefexik vele, kérdezz rá!!
2/11 anonim válasza:
Nincs semmi rossz abban, ha az ember barátkozik az exével. Akkor aggódj, ha valamelyikük annyira felkavarja, hogy az országból is elmenekül, nehogy összefusson vele.
3/11 anonim válasza:
Miről beszélgetnek? Tudd meg ezt is akkor. Egyébként ez így önmagában nem probléma.
4/11 anonim válasza:
Vagy a naplózott beszélgetéseknél láttad és mivel nem írásban beszéltek, ezért nem tudod miről volt szó?
5/11 A kérdező kommentje:
Az rendben ,hogy barátkozik az exével(vagyis ez is zavar kicsit),de már X éve h együtt voltak ezzel a lánnyal és most a párom a semmiből ráirt és hajtogatta h kamerázzanak. A csaj párszor elodázta a dolgot aztán belement.Mindig a párom irt rá eddig.
2012. márc. 19. 18:34
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kíváncsi volt rá, mert régen beszéltek, és nem szeret írogatni. Mondjuk ez már nekem sem tetszene, hogy őszinte legyek. De mondjuk valószínűleg nem is tudnék róla. Van más okod gyanakodni rá, hogy nézegeted az előzményeit? Amúgy furán viselkedik, megváltozott a viselkedése?
7/11 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el megnézni az előzményeit,mert volt rá alkalom h az egyik exe küldött hajnalok hajnálán egy pikáns sms-t,konkrétan h nem e ér rá de ne kérdezze meg miért...Azóta nagyon zavar ha barmelyik exe felbukkan,pedig én eddig soha nem voltam ilyen kutakodó lányka hiszen én sem türném el ha a pasim ezt csinálná,aztán vki megcsalt,átvert és azóta nehezebben bizok bárkiben.Ez a kamerás dolog meg most elszomoritott:(
2012. márc. 19. 19:38
8/11 anonim válasza:
Hát ez meg a hajnali pikáns sms együt... Nem irigyellek. Inkább nem is mondok semmit.
9/11 anonim válasza:
Hát, nem lennék a helyedben...
10/11 anonim válasza:
8. válaszoló vagyok, visszatértem. "együTT". Elnézést, most láttam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!