Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy olyan rossz. Mit tegyek?
Sziasztok!
Szóval bejön az infó tanárom és szerintetek azzal hogy néha hangosan beszélek vagy kicsit "produkálom" magam azzal gyerekesnek gondol Milyen legyek a következő órán?? holnap lesz!!! és nem tudom mit tegyek minden óra után kellemes hétvégét kívánok, mindig én megyek ki utoljára a teremből és úgy köszönök el tőle...
Szóval inkább legyek nőiesebb vagy néha nem árt ha játszom az eszem?
Emígy már sejti hogy bejön nekem!!! Mert írtam neki facebookon névnapjára és vissza írt, illetve újévre is írtam és akkor is vissza írt!
Tanár:27
Lány:16
Valószínűleg vagy kínosan érzi magát miattad, vagy iszonyatosan nevetségesnek talál. Udvariasságból írt vissza valószínűleg.
Felnőtt ember, valószínűleg saját baráti körrel és magánélettel, te meg pontosan egy vagy a több tucat vihogó diáklányból, aki nagy szemeket mereszt rá naponta.
Szerintem ne csinálj még nagyobb hülyét magadból és vegyél vissza.
Arról meg nem is beszélve, hogy ha véletlen mégis kapcsolatba kerülnétek, akkor akár ki is rúghatják, illetve felfüggeszthetik, hiszen törvénybe ütköző dolog a diákjával kikezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!