Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igy olyan rossz. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy olyan rossz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval bejön az infó tanárom és szerintetek azzal hogy néha hangosan beszélek vagy kicsit "produkálom" magam azzal gyerekesnek gondol Milyen legyek a következő órán?? holnap lesz!!! és nem tudom mit tegyek minden óra után kellemes hétvégét kívánok, mindig én megyek ki utoljára a teremből és úgy köszönök el tőle...

Szóval inkább legyek nőiesebb vagy néha nem árt ha játszom az eszem?

Emígy már sejti hogy bejön nekem!!! Mert írtam neki facebookon névnapjára és vissza írt, illetve újévre is írtam és akkor is vissza írt!

Tanár:27

Lány:16

2012. márc. 19. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Beszélgess vele olyan dolgokrol, a családi állapotáról ppucsics be neki mintha felvennél egy tollat és legyen kicsit letolva a nadrágod és látszodjon ki a tangád!
2012. márc. 19. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szegény tanárok... minél idősebb vagyok, annál jobban sajnálom őket. XD
2012. márc. 19. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy nem biztos hogy jó ötlet hogy igy beleéled magad, mert egy diák és tanár kapcsolat nem mindig szokott jól elsülni, mert vannak szabályok amik kikötések is és ha kiderül még ha titokban is tartott szerelem ,akkor meg keseritik az életed az irigyeid ,és ez a tanárod állásába is kerülhet ,na meg mivan ha szakitotok hogyan néztek egymás szemébe utánna órák közben. Esetleg van felesége vagy barátnöje? Utánna jártál van e valakije?
2012. márc. 19. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Lévén tanár, és felnőtt ember, tisztában van vele, hogy a te rajongásod a fiatal korod miatt hormondiliből akad, és nem őszinte szerelem. Plusz ha fogadná a jeleket, akkor liliomtiprás lehetne ellene a vád, szal keress inkább korodbelit, a tanárt meg hagyd meg az érettebb nőknek.
2012. márc. 19. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg vagy kínosan érzi magát miattad, vagy iszonyatosan nevetségesnek talál. Udvariasságból írt vissza valószínűleg.

Felnőtt ember, valószínűleg saját baráti körrel és magánélettel, te meg pontosan egy vagy a több tucat vihogó diáklányból, aki nagy szemeket mereszt rá naponta.

Szerintem ne csinálj még nagyobb hülyét magadból és vegyél vissza.

Arról meg nem is beszélve, hogy ha véletlen mégis kapcsolatba kerülnétek, akkor akár ki is rúghatják, illetve felfüggeszthetik, hiszen törvénybe ütköző dolog a diákjával kikezdeni.

2012. márc. 19. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
te már kedden kellemes hétvégét kívánsz neki? :DDD
2012. márc. 19. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
6. ott a pont. :-D
2012. márc. 19. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem ebben az esetben inkább maradj a plátói szerelemnél :) Ha idősebb pasik tetszenek, ismerkedj idősebbekkel, de szegény tanárurat hagyd ki ebből, mert a végén még tényleg bajt okozol neki.
2012. ápr. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!