Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni/érezni hogy ki az akivel leélnéd az életed?
Úgyértem ha már jársz valakivel, és szerelmesek vagytok, és akár van akár nincs viszonyítási alapod,alapból azt érzed hogy vele akarod leélni az életed? Vagy csak bizonyos esetekben?
Szóval a szerelem együttjár a vele leélném az életem és összeházasodnék és gyerekeket akarnék tőle érzéssel minden esetben vagy nem?
onnan,hogy alárendeli magát az akaratomnak.
teljesíti akármelyik szexuális kívánságom.
és tudja mikor kell befogni a száját.
Ezt érzi az ember. Én az első barátommal örökre terveztem, de visszagondolva, mostmár szóba se állnék vele :D
A mostani páromat még általános iskolában ismertem meg. Mikor megláttam rögtön tudtam, hogy köztünk lesz valami. elteltek az évek. 7es voltam, mikor randira hívott, de féltem a szerelemtől és leráztam, pedig eléggé tepert. Aztán ő elment gimibe, néha találkoztunk, de csak köszöntünk egymásnak az utcán...aztán énis elmentem vidékre tanulni és nem igazán ismertük már meg egymást az utcán sem...
2011-ben azonban többször is egymásba akadtunk...de tavasszal még volt barátnője. ..és így továbbáltam.
Aztán nyár augusztus elején találkoztunk, akkor láttam rajta, hogy eléggé megnézett és széles vigyorral köszöntött. Örültem neki.
A hónap végén pedig egy baráti társaságban voltunk és hazakisért, aztán megint és megint aztán hazavitt kocsival, stb... és így egyre többet dumáltunk és dumáltunk és dumáltunk :D na de a lényeg, hogy összejöttünk.:) És én tudom, hogy ő az igazi. :))
Eddig s*ggfejekkel volt szerencsém, de tapasztalatszerzésre jók voltak :P :D de most itt van ő, és azthiszem ő érdemes lenne arra, hogy igent- mondjak ha arra kerülne a sor. :)))
jajj de jó volt ezt így leírni :DDD
Ezt az ember érzi... Most van egy srác az életemben, nagyon rendes meg szeret is. De nem az a típus aki szívesen bemutatnék a szüleimnek... Szóval nem valószínű hogy vele fogom leélni az életem :)
De amúgy ne olyat keress akivel képes vagy leélni az életed, hanem olyat aki nélkül nem ! ;)
azonnal belédcsap egy rózsaszínű villám és egy hang üvölti a felhőkből hogy "fiam/lányom elérted a level 5-öt"
egyébként könnyű, onnan lehet tudni hogy amikor szakít veled otthon bőgsz egy hetet....aztán kettőt... aztán egy hónapot... aztán félévet... aztán egyet...aztán kettőt... és ha három évnél többet bőgtél, épp úgy mint én, akkor már tudod hogy ő volt az igazi - csak nem mindenki Igazija táncikál az illetővel habos-babos ruhában, meg csinálnak gyerekeket és élnek halálig boldogan.
valaki igazija meghal betegségben/balesetben, elmegy egy rondább csajjal, v. rád se sz.rik.
az élet nem (mindig) Hollywood. és lehet pampogni hogy akkor nem is igazi. de igen. valaki csak egy embert tud szeretni egész életében akkor is, ha az egy *******.
"De ehhez rengeteg türelem, kompromisszum, lemondás szükséges, és akkor a felek összecsiszolódhatnak annyira, hogy abból a kötelékből "igazi" lesz."
Te nem az igaziról, hanem a rossz házasságról írsz.
Ha nem az érzésbe vagy szerelmes, hanem a párodba, akkor vele akarod leélni az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!