Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evelynxx kérdése:

Normális, ha "szünetet" kérnek egy kapcsolatban? Hibás vagyok/ jogos volt az, amit velem tett?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. Nagyon különböző a természetünk, ebből kifolyólag gyakoriak nálunk a viták. Az utóbbi pár napban azonban a korábbinál is több volt. Ezért megkértem őt, hogy tartsunk egy kis "szünetet", amég rendeződnek a gondolataink. Délelőtt azért is felhívott, beszélgettünk, mert hiányoztam neki, és hogy ő ezt nem igazán szeretné.. meg is beszéltük, hogy ma este elmegyünk egy "rendezvényre". Ám a kis beszélgetésünk után én már csak délután hívtam vissza, mert hogy nálam kereste egy barátja.

Itt jön a baj...

Teljesen ki volt akadva, hogy én nem is hívtam egész nap, és most is csak azért, hogy átadjak egy üzenetet. Olyan dolgokat vágott hozzám, hogy én már nem is érzek iránta semmit, nem is akarok vele beszélni többé, hogy én csak szórakozok vele és az érzéseivel, hogy mindig átverem, ésatöbbi... Persze hiába mondtam, hogy én csak egy kis szünetet kértem volna, és hogy ez sem ellene irányul.

Utána ráírtam msn-en, és próbáltam elmagyarázni.. de csak annyit mondott, hogy most úgyis beszéd szünet van, mert nem akarok vele beszélni... másszóval elutasított. De amikor megkérdeztem, hogy miért csinálja ezt, csak annyit kaptam, hogy ne kenjem rá ezt az egészet, mert én akartam.

Fél óra múlva újra ráírtam... már én kértem bocsánatot tőle, mivel nem tudta, hogy így fogja lereagálni, de akkor sem jutottam semmire, dobálózott továbbra is vádjaival, és mondta, hogy már nem várja el, hogy vele tartsak a találkára. Én el akartam menni, mert véget akartam venni ennek az őrületnek, úgy gondoltam ott majd sikerül kiengesztelnem.

Ismét felhívtam... hallottam a barátjaival volt, és mondta, hogy már nem férek be, én úgyse akarok menni, még tanulnom kell, stb.. Pedig tudja, hogy ez rendezvény milyen fontos a számomra...

2012. márc. 18. 20:39
1 2
 11/11 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Hogy jogos volt-e, nem tudhatjuk - nem tudni, miért veszekedtetek egymással, és milyen az ő kapcsolata ezzel a "szünetesdivel". Ahogy lerendezi, az viszont gyermekes és gusztustalan, ha jogos, ha nem.

26/F

2012. márc. 18. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!