Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a baratom hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratom hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a baratom de mar megbantam egy hete vesztetem el vele a szuzessegem es mar 3szor csinaltuk de most utolso 3 napba nem akarta igy lefekudtem egy masik taggal de mar 1 eve jarunk es 4 eve ismerjuk egymast. Mit tegyek??
2012. márc. 18. 20:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés kamu. Jelentem is, ne szennyezze a levegőt.
2012. márc. 18. 20:45
 12/21 A kérdező kommentje:
EZ AZ IGAZSÁG HA HISZITEK HANEM ÉS ELMONDOM NEKI DE CSAK HOLNAP
2012. márc. 18. 21:16
 13/21 Salvatore ***** válasza:
lefeküdtem egy másik taggal xd kamuuu
2012. márc. 18. 22:00
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom meg hogy ki vagy de kiderittem es azt nem uszod meg konnyen !!!

Egyebkent nem csaltam meg csak valaki szet akar minket valasztani s feltorte a cimem mert tudja hogy a baratom szokta a gyakorit olvasni es szeretem ot borzasztoan es semmi nem igaz amit irt mert a szex igen is jo es azert nem fekuftunk le harom napja egymassal mert nem akartunk mert van fontosabb is a szexnel ....

Sajnalni tudlak hogy nincs mas amivel szorakozz mint hogy boldog parokat probalj meg szetvalasztani es a terved nem sikerult mert nem csaltam meg

2012. márc. 18. 22:53
 15/21 anonim ***** válasza:
B*szod, épp hogy elveszted már annyira kell a f*sz hogy másnál keresed? 4 év ismeretség 1 év járás után rém nagyot csalódnék, kidobnálak és innék...sokat...
2012. márc. 18. 23:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Mit műsorozol itt? egy külső ember aki szét akar választani honnan tudta hogy 3 napja nem feküdtetek le?
2012. márc. 18. 23:19
 17/21 anonim ***** válasza:
És miért pont egy itt feltett kérdéssel akarna szétválasztani titeket? Ez a kérdés hogy befolyásolja a kapcsolatotokat? :D lemaradtunk már belezavarodsz a kamuzásba. :D
2012. márc. 18. 23:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne szórakozzál már te szerencsétlen... Mit vered itt a nyáladat a kamu kérdéseddel? Ennyi ésszel szabadlábon...
2012. márc. 18. 23:23
 19/21 Lifeishard ***** válasza:
Ha a barátod szokta is olvasni a gyiket, paráznod csak akkor kell, ha ismeri a jelszavadat. Szuszáááá. Már ha nem fake.
2012. márc. 18. 23:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Igazi f*sztarisznya vagy.
2012. márc. 19. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!