Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány szereti nyomkodni a pasija pattanásait? Miért jó az nektek, ha igen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 13:59
21/23 anonim válasza:
Hát én tuti nem engedném meg a bnőmnek, hogy nyomkodja!!Még akkor sem, ha 2-esben vagyunk.(nem tutom miért, de nekem az oylan megalázó lenne)
Amúgymeg ki szoktam nyomni magamnak, nem minden fiú igénytelen... -.-
16/F
Menyus
22/23 anonim válasza:
Nem arrol van szo, hogy undoritonak talalom az arcat, hanem a pattanas undorito. Sok pasira jellemzo, hogy nem nyulnak hozza, vagy ami meg rosszabb, elvakarjak aztan jol begyullad... nem altalanositok, tisztelet a kivetelnek. Ez amugy nem feltetlenul igenytelenseg, csak nem tudjak mihez kezdjenek vele, mert ez a kozmetika dolog elege tavol all toluk. Legtobb pasinak a teljes kozmetikai keszlete ebbol all: fogkefe, fogkrem, tusfurdo, borotvahab, after shave es egy dezodor. Sok ismerosom meg sampont se vesz kulon, csak tusfurdo es kesz. Pedig tiszta, igenyes, jololtozott sracok! Ha azt akarom hogy szepuljon a bore nem eleg, ha a kezebe nyomom az arctonikot, ra is kell kenni!:) Meg az arckremet! Jo esetben engedi, de nekem meg ehhez is szeliditenem kellett az urasagot... :D
23/23 A kérdező kommentje:
a hátad közepén nem tudod kinyomni:D
szal ott muszáj valakinek:D
2009. jún. 12. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!