Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány szereti nyomkodni a pasija pattanásait? Miért
jó az nektek, ha igen?
14:11-essel egyetértek, vagy elviselem azt a ronda gennyes izét az orra mellett, vagy bevetem a nyomkodást és a kencéket - a pasik annyira nem figyelnek az ilyesmire, pedig tényleg gusztustalan. És ha a saját arcunkat rendbe tudjuk hozni, minimum hogy megpróbáljuk a hapsiét is, ha már o nem foglalkozik vele...
2009. jún. 12. 14:25
Másnak nem engedem, hogy nyomkodja a pattanásaim(csak a kozmetikusomnak) így én nem tenném a barátomnak sem.
2009. jún. 12. 14:37
Én is szoktam nyomkodni, de csak azt ami már nagyon fehér és lusta saját magának kinyomni. Az elején picit "fujjogok", de aztán röhögök és folytatom ő meg olyankor nem bír tőlem megszabadulni. :D Egyébként ez bármivel így van. Ha látok vmi olyasmi dolgot a barátom arcán, kezén stb. ami nem oda való pl: egy száradt bőrdarabka vagy pattanás vagy kosz, szöszmösz akármi azt mindig leszedem, kinyomom stb. :D Haja is korpásodik a zselétől és imádom neki "kapargatni" :D
2009. jún. 12. 14:48
Érdekes, ez a nyomkodási, tisztogatási hajlam bennem is megvan. Valami ősi ösztön lehet? Csak az a baj, hogy a férjem nem tűri, állítólag fáj neki és undorítónak is tartja.
2009. jún. 12. 15:03
15/23 anonim válasza:
En is szeretem nyomkodni a baratom pattanasait...vagyis nyomkodnam ha engedne:P de ezt egyaltalan nem szadizmusbol hanem mert o nem foglalkozik ilysemivel s en nem szeretem ha nagy es csunya pattanasok vannak rajta:)az viszont meglepo hogy van aki undorodik ettol...szerintem nem kell!hat ha szereted akkor nem undorodsz a pattanasaitol meg egyaltalan semmitol ami vele kapcsolatos...:)
2009. jún. 12. 15:04
15:04 ugyanezt írtam volna, ha nem előzöl meg :D
szerintem sincs benne semmi undorító, szereted az illetőt, mindenével együtt, szóval nemtom mit finnyáskodnak itt annyian :D
20/L
2009. jún. 12. 15:38
Na szal:D Engem is nyomkod barátnőm. DE NEM TUDOM MIÉRT:D Én nem szeretem. Én foglalkozok vele szedtem gyógyszert el is múlt meg minden de néha azért még van. És csajok nem tesz jót a bőrnek. Ha valakin van vagy menjen orvoshoz vagy hagyjátok. Lehet azért nem nyomja ki mert nem foglalkozik vele de én spec azért mert csak árt neki. Ha nem tiszta kézzel nyomod ki baj. Ha egyből nyomni akarod nem csak akkor amikor szabad baj mert begubódzik...És így tovább. Szóval én nem nyomom mert kb 2 éve megtiltotta nekem az orvos. Azóta jobb is:D
2009. jún. 12. 15:52
18/23 anonim válasza:
Az én párom kifejezetten kéri, h kezeljem már le az arcát, nem pattanásos, csak nyomjam ki azt,amit találok :-)
A háta viszont pattis, na azt,ki is kell nyomnom,és minden fürdésnél meg kell mosnom kénszappannal...nagyon szép lett egyébként...itt a strand szezon is, elég gáz, ha a csaj tipp-topp, a pasi háta pedig tele pattival...!
Ja,és még a szemöldökét is szoktam szedni :-)
2009. jún. 12. 15:58
Szerintem ez valami olyasmi lehet mint a majmoknál a kurkászás! :D
Amúgy nem tudom, én is szeretem csinálni, olyankor megvan a "gondoskodás" kisebb fajta érzése, de az én barátom sem szereti...DE! Van mikor kifejezetten ő kéri, hogy "nézd már meg mi van a hátamon..." Na mi? Hát mi lenne ott, pattanás, szóval ez egyenlő azzal, hogy "gyilkolászhatok"! :P
2009. jún. 12. 16:00
Megint kész káosz a kérdés. Szerintem mi csajok nem azért nyomkodjuk párunkat mert igénytelen... csal pl. nem éri el a háta közepét. Az arcát nem nyomkodom neki.
Igazából fogalmam sincs miért, de bennem van egy ilyen hajlam, hogy ha pattanást látok, azt ki kell nyomni. :) Semmi szadizmus, vagy mert igénytelennek tartanék ezért valakit is...
Egyébként én is a majmok kurkászásához tudom hasonlítani a dolgot... :) Ők az élősködőket szedik ki, mi a szintén nem jó gennyet... és szerintem is gondoskodásnak kell lennie mögötte. Már régen nem jó a történet ha pár pattanás miatt undorítónak találod a párod arcát és ezért kezeled le.
2009. jún. 12. 16:07
Kapcsolódó kérdések: