Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most fussak utánna vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fussak utánna vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
van 1 lány tetszik nekem. sétálunk az utcán megkérdezem tőle hogy nincs kedved ejönni a cukrászdába megenni 1 fagyit? válasz: bocsi holnap tanulok és mondtam hogy csak barátság
2012. márc. 18. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben nem futnék utánna. világossá tette, hogy csak barátként tekint rád.
2012. márc. 18. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hagyni futni, akkor mondd azt, hogy csak barátiból.
2012. márc. 18. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
hagyjad
2012. márc. 18. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyad kár érte pocsékolni az idödet. Van még sok csaj aki még tán jobban is megtetszhet mint az a lány.
2012. márc. 18. 16:43
 5/5 anonim válasza:
64%
ez eléggé hasonlít az én esetemhez, bár itt én vagyok a lány. 2 éve megismertem egy fiút, egyből fölvett msn-re és párszor rámírt, én mindig valamivel gyorsan, de azért nem bunkón lekoptattam(igazából nem azért mert nem volt szimpatikus, inkább csak féltem, hogy mi lesz ha komolyabban elkezdünk beszélgetni)utána egyre többet beszéltünk, egy fél év után pedig elmentem vele párszor találkozni, ahol elég egyértelműen mutattam h itt csak barátságra van esély.Egyre jobban megkedveltem, neki közben lett egy barátnője(bár nagyon nem volt komoly) ezért a maradék sejtéseim is elszálltak azzal kapcsolatban hogy esteleg valaha is tetszettem neki. szóval innentől teljesen szabadnak éreztem magam, nem is jutott eszembe hogy ő azért ismerkedett meg velem mert tetszek neki, és nem csak barátként. Nagyon jó barátok lettünk, igazi barátok. Jártunk együtt szórakozni, találkoztunk, jól éreztük magunkat. És egyszer csak szóba került hogy ő az elején reménykedett benne hogy ebből lesz valami. És én is egyre többször vettem észre magamon h mosolyra húzódik a szám ha meglátom.Ezután pedig egy koncerten egymásra tapadt a szánk, és bevallotta hogy kínok kínját állta ki azalatt a másfél év alatt amíg azt hitte hogy én soha se fogom többnek tartani egy barátnál.Ja, és azóta 8 hónapja együtt vagyunk:) bocsi, elég hosszú lett, csak azért írtam le, hogy tudd, hogy a lányok sokszor nem azért koptatnak le valakit, mert egyáltalán nem érdekli őket, lehet csak fél, mint én. És még akármi lehet belőle..:D
2012. márc. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!