Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Több kérdést is láttam, hogy 14 éves lány és 21-3 éves fiú között lehet-e szerelem. Szinte mindenki azt írta, hogy dehogyis, gyerekszerelem, a csaj hülye a srác meg pedofil. EZ BUTASÁG ! Vannak 14 évesek, akik jó pár 16-7 évesnél is érettebben gondolkodnak.. Nem mondom hogy testileg is érettek, mert nem, de a gondolkodásmódjuk lehet érett.. Egy szeretethiányos, elég rossz életű huszonévesnek pedig nem biztos hogy a legfontosabb a szex. 100ból 95 eset kb. De miért kell elítélni azokat, akik belekezdenek egy ilyenbe ? Az embereknek fogalmuk sincs, hogy hogyan működik egy ilyen kapcsolat. Na meg persze az általánosítás.. Ha pedig hibázott a lány, majd tanul belőle, és még egyszer is elmondom, a srác NEM feltétlenül PEDOFIL..

Miért kell ilyeneket az emberek fejéhez vágni ? Honnan tudjátok hogy nem működne-e ?

14L

2012. márc. 18. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudod ezzel a 14 éves 2X éves kapcsolattal annyi gond van, hogy ha bármi balul üt ki, akkor a lányanak annyi.

Én nem hiszek ilyen kapcsolatokban. Egy tini kislányra nagyon kell vigyázni. Érzékeny a lelke, könnyű vele elrontani mindent. Pl ha egy kicsit nyomulósabban csókolják meg, az szexuális zavarként kihathat rá.

Szóval rájuk nagyon kéne vigyázni. De egy fiatal csődör pont ezt nem tartja szem előtt.

Az lenne az egészséges, ha fokozatosan lenne átmenet felnőttkor és gyerek között. De napjainkban már annyira elsietik a dolgot. És akkor jönnek a zavarok a párkapcsolatban. És szerencsétlen nem érti miért nem úgy működnek a dolgok, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva.

2012. márc. 18. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem tanulj informatikát és ezt mindenkinek ajánlom most itt barátilag. Ők az egyik csoport, akikből soha nem lesz rabszolga.
2012. márc. 18. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:

hugi, aztán majd ne csodáld hogy mire 24 leszel egy elhasznált kiélt ribanc néz majd vissza a tükörből, de lagalábbis erős személyiségbeni torzult eredménye lesz. Most nem azt mondom, hogy nincsenek akik tényleg összeillenek, de ott inkább az van, hogy a csaj koravén a pasi meg egyike a hülye balfax infantilis agyilag visszamaradottaknak akikből egyre több van.

Elkorcsosult degeneráció ami manapság megy, de komolyan.

2012. márc. 18. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
De aztán ne gyere majd ide sírni, hogy csak dugni akart;)
2012. márc. 18. 18:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 21 éves srác vagyok.

Szerintem teljesen mindegy hogy egy lány 14, vagy 28 éves.

Nem attól lesz jó vagy rossz egy kapcsolat hogy mennyi a korkülönbség.

2012. ápr. 10. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!