Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt-e problémátok házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt-e problémátok házasság kötésnél vallás különbség miatt?

Figyelt kérdés

- én református vagyok a lány aszt hiszem római katolikus még nem járunk ...

- vajon átállana reformátusnak ha nagyon szeret ?

2012. márc. 18. 15:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
egy Istenük és istentelenül sok szentjük amiket emberek jelöltek annak kész röhej:P
2012. márc. 18. 23:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Pogány vagyok (igen, tudom, pogány kutya stb.), egy nagyon régi családi hagyományú vallást követek. Párom maximálisan materialista, semmiben és senkiben nem hisz.

Azt tudom, ha vele összekötöm az életem, nem lesz pogány szertartásunk, mint ahogy álmodoztam róla.

De soha nem próbálnám meg megtéríteni. Az az ő dolga, ha nem hisz, és ő sem próbál meg engem lebeszélni a hitemről.

Tartsd tiszteletben a hitét. Nem olyan fontos a templomi esküvő... ráadásul, ha házasságra adjátok a fejeteket, és IGAZI hívők vagytok mindketten, akkor Isten veletek lesz az önkormányzati házasságkötő teremben is - a szívetek mélyén.

Nem kell ahhoz semmilyen pap, lelkész vagy pápa, hogy veletek legyen az Istenetek, ha igazán hisztek, mindig veletek van. (Ajánlott olvasmány a Biblia kapcsolódó fejezetei...)

2012. ápr. 6. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!