Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre vettem egy számomra fura dolgot. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Napjainkban többször találkozom olyan esettel, hogy egy adott lány egy zűlödtebb, bulizósabb fiút választ, mint egy szolidabb, visszafogottabbat. Ezek szerint: gáz, hogy még van olyan pasi-(én), aki még inkább parkokban szeret sétálni, túrázni, és kirándulni szeretne.2012. márc. 18. 11:33
1/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok... Tökre nem értem, hogy mi a jó abban, ha csak megdugják, és kihasználják őket.... persze nem minden lány ilyen , engem elég rendesen kiakasztott ez
2/9 anonim válasza:
Engem mindig is jobban érdekeltek a romantikusabb, aranyosabb srácok, mint a "rosszfiúk". nekem olyan fiú kell, akivel tudok beszélgetni. Az a legfontosabb. A többi lányt (legalábbis sokakat) csak a külőségek érdeklik. Érted, hogy más mit gondol. Ezzel én nem értek egyet. Biztos te is fogsz találni egy olyan lányt, (ha eddig nem találtál) aki olyan, mint én, és értékeli azt, aki vagy.
3/9 A kérdező kommentje:
A rohanó világ mindent elrontott. Szerintem
2012. márc. 18. 11:41
4/9 anonim válasza:
Attól még, hogy szeret valaki túrázni, simán lehet, hogy csak meg akarja dugni a csajt. Ez nem a bulizás mennyiségétől függ.
5/9 anonim válasza:
Egyébként én kirándulni-sétálgatni és bulizni is szeretek. Elfajzott lény vagyok, mi?
23/L (#4-es válaszoló)
6/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném:D
2012. márc. 18. 11:48
7/9 anonim válasza:
Nyilván én sem gondolom magamról. :)
Csak ezt sosem értettem, hogy egyesek miért csinálnak kérdést abból, hogy melyik életmód a jobb. Hát szerintem az arany középút, mint (majdnem) mindenből. :)
9/9 anonim válasza:
Nem gáz.Mindenki megtalálja a magához illő párt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!