Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mi zavarna jobban?
Figyelt kérdés
Ha a lány kimutatná, hogy megbántottad és nem foglalkozna veled, vagy ha úgy csinálna, mintha nem történt volna semmi, maradna kedves és aranyos, veled is, csak éppen ennél több kontaktot nem keresne veled ?
Kort és nemet is kérnék
2012. márc. 18. 08:47
1/4 anonim válasza:
Inkább mutassa ki, mert ha nem mutatja ki, azt gondolom, hogy titkolja előlem, hogy haragszik rám, ha kimutatja, akkor tudom, hogy megbántottam és bocsánatot kérek.
15/F
3/4 anonim válasza:
1. vagyok
Másképp:
Ha úgy csinál mint ha semmi nem történt volna, az azt jelenti, hogy nem érdekled őt
Ha megsértődik, akkor érdekli őt a véleményed, tetszel neki
4/4 anonim válasza:
akkor ha mégis érdekelném én meg puszta kicseszésből megszivatnám aztán elküldeném a véres faxba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!