Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? (többi lent)
nem bírom tovább. nagyon szeretem azt a fiút, aki messze él tőle, külföldön. ő is szeret. januárban volt itt utoljára két éve ismerem, és most ilyen távkapcsolat félét tartunk fent, mert nagyon szeretjük egymást.de én nem bírom tovább. én hűséges vagyok. nagyon szeretem. volt olyan időszak, hogy nem voltam mással. annyira szerettem, hogy másra egyszerűen rá sem néztem..most is így érzek, de ahogy fél éve nem láttam, teljesen eltávolodtunk egymástól. bár sosem voltunk túl közel, mármint nem nagyon ismertük egymást, mert a leghjosszabb együtt töltött idő egy hét volt. hosszú lenne ezt megmagyarázni, meg nem is lenne érdekes. de nagyon szeretjük egymást.viszont egyedül facebookon tartjuk a kapcsolatot, de ott alig beszélünk..
hetente egy hiányzol. ennyi. van hogy úgy hiányzik, hogy csak zokogok. szinte minden nap. és néha már annyira hiányzik, hogy máshoz "menekülök". nem feküdtem le senkivel azóta, de csókolóztam más fiúval. nem volt jó. de nem bírom tovább. nem akarom ezt csinálni.nagyon hiányzik. tudja jól. én is neki. biztos vagyok benne, hogy ő is volt más lánnyal. és talán nem is csak csók volt, bár azt mondja nincs senki, és hűséges. mit tegyek? nagyon vágyom rá. de ha egy férfi a közelemben van, néha nem bírom, és másokban keresem őt. nem akarok ilyen lenni. mit tehetek? nagyon hiányzik ://

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!