Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzköltés felsőfokon?

Figyelt kérdés
Párommal több mint 2 éve élünk együtt. Én még tanulok, ő már dolgozik. Az utóbbi 2 évben a számítógépét fejlesztette, jó pár Ft benne van már a gépben. Ezzel úgy voltam, hogy oké, ez a hobbija, abba rakja a pénzét,amibe akarja...de most kitalálta hogy házimozirendszert akar építeni, a mostani kb 80-90.000-es nem felel meg neki,7.1-es kell. Amihez csak az erősítő 100.000 Ft. Kicsit kétségbe vagyok esve. Igaz hogy fiatalok vagyunk és hiába tudom hogy velem tervez, de én azt érzem, hogy csak szórja pénzt és soha nem fogunk egyről a kettőre lépni. Mit lehet tenni a megszokni vagy megszökni kivételtől eltekintve? :(
2012. márc. 17. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nyugi a következő lépés a ps3 lesz :) Ha emeltt meg van mindenetek, ruha , csekkek, kaja, közös programok, lakás akkor szerintem nem gond
2012. márc. 17. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Te egy normális nő lehetsz.Nagyra becsüllek.Több ilyen nő kellene mint te, aki nem szól bele abba hogy a férfi mit költ , mennyire mi a hobbija.Sok nő kontrollmániás és ő kezeli a pénzügyeket véleményem szerint nagyon helytelenül ,hisz ha a férfinak 1x kell valami akkor a nő hisztizni kezd.Ez főleg akkor baj ha a férfi jóval többet keres mint a nő.Az a férfi aki nem képes kiállni magáért , azért hogy vegyen valamit azon a pénzen amiért ő dolgozik meg az 1 PAPUCS.

Maradj ilyen és ne változz meg.

2012. márc. 17. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
beszéld meg vele h havonta vmennyit tegyetek félre későbbre, ha ezen felül a csekkek, rezsi, kaja után marad pénze azt költse amire akarja ha nem marad, hát így járt:)
2012. márc. 17. 18:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha lenne lakás, akkor nem izgatnám magam ezen :) Csekkek,rezsi be van fizetve, de albérletben élünk. Ő azt mondja, hogy most olyan hiper-szuper berendezésünk lesz, ami később az egész családnak (amit közösen alkotunk) hasznára válik, tehát nem csak magának akarja. De én meg olyan neveltetésben részesültem, hogy előbb egy lakás, aztán abba mehetnek a többszáz ezret érő holmik, nem fordítva. De már várom, hogy végezzek és dolgozhassak rendesen, ne csak diákmunkát, mert úgy jobban ki tudnám venni én is a részemet a pénzgyűjtésből... Szerencsére azért van takarékszámlája,de havi 20-al sokra nem megyünk (én is rakok félre, amennyit bírok).

2012. márc. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!