Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzköltés felsőfokon?
Te egy normális nő lehetsz.Nagyra becsüllek.Több ilyen nő kellene mint te, aki nem szól bele abba hogy a férfi mit költ , mennyire mi a hobbija.Sok nő kontrollmániás és ő kezeli a pénzügyeket véleményem szerint nagyon helytelenül ,hisz ha a férfinak 1x kell valami akkor a nő hisztizni kezd.Ez főleg akkor baj ha a férfi jóval többet keres mint a nő.Az a férfi aki nem képes kiállni magáért , azért hogy vegyen valamit azon a pénzen amiért ő dolgozik meg az 1 PAPUCS.
Maradj ilyen és ne változz meg.
Köszönöm a válaszokat!
Ha lenne lakás, akkor nem izgatnám magam ezen :) Csekkek,rezsi be van fizetve, de albérletben élünk. Ő azt mondja, hogy most olyan hiper-szuper berendezésünk lesz, ami később az egész családnak (amit közösen alkotunk) hasznára válik, tehát nem csak magának akarja. De én meg olyan neveltetésben részesültem, hogy előbb egy lakás, aztán abba mehetnek a többszáz ezret érő holmik, nem fordítva. De már várom, hogy végezzek és dolgozhassak rendesen, ne csak diákmunkát, mert úgy jobban ki tudnám venni én is a részemet a pénzgyűjtésből... Szerencsére azért van takarékszámlája,de havi 20-al sokra nem megyünk (én is rakok félre, amennyit bírok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!