Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz a mondás mi szerint, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a mondás mi szerint, ha érdekled keres?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben is leírhattad volna kiről, mmiről van szó, de általánosságban igen.
2012. márc. 16. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
nem igaz! ennél bonyolultabbak vagyunk, sajnos...
2012. márc. 16. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:

ha sokáig nem keres akkor nem érdekled..kinek mi a sokáig?

1 nap,1 hét..de ha te se keresed akkor ö ugyan azt gondolhatja rólad

2012. márc. 16. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
annyira lényegretörő akartam lenni, hogy már túlzásba vittem :)) a dolog kicsit bonyolult... Barátok vagyunk másfél éve, de elég ritkán találkozunk, mivel külömböző városokban járunk egyetemre. Időszakosan kommunikálunk, amit általában véve én kezdeményezek. Mostanában próbáltam kerülni az ilyen szituációkat, várva, hátha majd ő keres, de nem tette. Legutóbb is úgy beszéltünk, hogy én megböktem facebooküon, aztán arra reagált... LEhet, hogy nem érdeklem és ezért nem keres? De akkor miért jegyezte meg legutóbb is, hogy rég hallott felőlem? Miért ad minden ilyen alakalomkor olyan jelet, ami megtéveszthet? Ezeket nem tudom tőle élőben megkérdezni a fenti okok miatt, virtuálisan meg nem szeretném, mert msn-en azt ír, amit akar s nem látom az igazi reakcióját.
2012. márc. 16. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:

ez változó igen.....

De ha teszem fel 6 hónapig csak te kerested őt, ő viszont téged fel nem hívott magától és sosem írt magától, akkor elvárható h ő keressen..és ne mindig te....

de ebben a halyzetben ha ő nem keres akkor NEm érdekled

2012. márc. 16. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Vannak roppant büszke emberek, akik még akkor sem keresnének maguktól, ha már fájna nekik.

Belekapaszkodnak dolgokba, bebeszélik maguknak a butaságokat.

2012. márc. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!