Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha az én helyzetemben lennétek?

Figyelt kérdés
A barátommal 11 hónapja vagyunk együtt, és szerintem mostanában elég jó a kapcsolatunk. DE! az a probléma, hogy nagyon tetszik egy másik srác már kb 5 hónapja, és szerintem a srácnak is tetszem én már olyan 3 hónapja biztos.. Mindig keresi a társaságom, sokat ír rám facebookon, msnen stb.. Elhív magához filmezni,egyszer filmezéskor kicsit összebújtunk(megölelt, átkarolt,és a mellkasán feküdtem.) És nekem sokkal "felemelőbb" érzés volt ehhez a sráchoz hozzábújni mint a barátomhoz.A másik dolog még, hogy a barátom és ez a srác nagyon jó haverok, és a barátom a srác meg én és a többi haverok egy társaságban vagyunk.Félek ha szakítanék már mindenki másképp nézne rám a társaságban.. És még az is ráadás hogy a srác a barátnőmnek is nagyon tetszik! Nos mit tegyek?
2012. márc. 16. 11:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

ennyi az egész...alaposan magadba kell nézne dhogy mit érzel az egyik illetve a másik srác iránt...11 hónap elég hosszú idő, de lenne érdemes eldobnod egy másik fiu miatt...viszont...ha szereted a másik fiut mindenképpen szakits, mert nem érdemli meg hogy tovább huzd a dolgot főleg ha ez már jo ideje tart 5 honap vagy mennyit is irtál...szoval az a minimum hogy közlöd vele mi van...nem kell emlitened a másik srácot...de ahogy gondolod...viszont ha szakitan ne jöjj öszze szinte egyből a másik sráccal. Arrol hogy a barátnődnek is bejön, az ne befolyásoljon...mert ha a srácnak bejössz akkor a barátnődnek ugysincs semmi esélye. Persze csak ah tényleg szeret a másik srác...benne vana pakliban, hogy összejössz később a sráccal, és hamar szakítotok...akkor majd visszavágysz a régi barátodra...ez természetes.

szoval mélyen nézz magadba és döntsd el mit akarsz, mert hiába adunk mi tanácsot, csak te tudod mit érzel...ha érzel valamit a másik srác iránt nem kell egyből szakitani, mert lehet hogy csak kiváncsi vagy...és később megbánod.

de mondom a te érzéseid, csak te tudhatod

gondolkozz el rajta

2012. ápr. 1. 00:40
 22/34 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz 2 ember között választani, válaszd a másodikat. Ha az elsőt igazán szeretnéd, nem tekintenél máshogy a 2.-ra! :)
2012. ápr. 1. 01:01
 23/34 Christian Death ***** válasza:

Eloszor is hagyd ott a pasidat.

Keress egy 3.-at, és csald meg a 2.-al, meg néha az elsôvel is ha akarod, és amikor megunod az elsôt, hagyd ott a 3.-at, és legyél a másodikkal, így lesz a legjobb mindenkinek.

2012. ápr. 1. 01:48
 24/34 anonim ***** válasza:
Megcsalás? Ilyen idős korban ez még csak párkeresés meg szórakozás. Amíg nincs gyereked addig még hanyagolhatod ezeket a fogalmakat.
2012. ápr. 1. 02:06
 25/34 anonim ***** válasza:
Az utolsónak elég egyedi véleménye van, nem tudom neked hogy esne ha szeretnél valakit és azt hinnéd kölcsönös az érzés, de az illető átb*szna, megcsalna. A megcsalás megcsalás ha van házasság és gyerek, ha nincs :D SZERINTEM..
2012. ápr. 1. 04:41
 26/34 anonim ***** válasza:

Hát ja, el kell dönteni.

Komoly kapcsolatot akarsz ? vagy csak mókázni ? Ha az első akkor elég szar szituban vagy a 2 csávó kapcsolata miatt. Ha a másodikat választod, akkor mehet akár párhuzamosan a kettő is, de legyen egy 3. vésztartaléknak :-)

2012. ápr. 1. 06:27
 27/34 anonim ***** válasza:
#25: a párkapcsolatban egy biztos dolog van: a vége. A végén pedig mindig ott a szívás. El kell fogadni hogy van olyan h valaki már nem szerelmes és kilép a kapcsolatból. Az emberek egy része pedig csak akkor határozza el magát ha már szexelt az új partnerével. (amit én gondnak tartok az az ámítás és hazudozás) A lényege ennek a keresési és tanulási folyamatnak h a végén találd meg azt akivel gyereket vállalsz. De onnantól más a játszma és rájössz h az addigi szerelmi drámáid milyen jelentéktelenek voltak.
2012. ápr. 1. 06:30
 28/34 anonim ***** válasza:
utolsó! szerintem igazad van, de nem mindig van a végén szívás:D szerintem...amúgy a megcsalás az megcsalás mindenkor, de tény, hogy fiatalon nem érdemes hónapokig vagy évekig lecövekelni olyan ember mellett, akit még csak nem is szeretsz:)
2012. ápr. 1. 12:38
 29/34 anonim ***** válasza:

"hónapokig vagy évekig lecövekelni olyan ember mellett, akit még csak nem is szeretsz:)"

persze nem is ezt mondtam, csak azt az esetet mikor tényleg szerelmes vagy, ami azért szerintem egy ritka dolog, most először fordult velem elő és sok mindent máshogy látok már a kapcsolatomban.

Amúgy én is inkább a hazugság és hülyének nézés részét tartom "zavarónak".

2012. ápr. 1. 17:57
 30/34 anonim ***** válasza:
28-as vagyok. amúgy abban is egyetértek, hogy az első szex után jössz rá dolgokra. mondjuk ez azért nem rosszz dolog...csak hát néha simán megbánthatod a másikat. de ha valakiről azt gondolod, hogy tudnád szeretni, de nem jó az ágyban. na az igen nagy szívás:D szóval igazad van, hogy sok esetben tényleg nagyon lehet bukni:D
2012. ápr. 1. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!