Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha az én helyzetemben lennétek?

Figyelt kérdés
A barátommal 11 hónapja vagyunk együtt, és szerintem mostanában elég jó a kapcsolatunk. DE! az a probléma, hogy nagyon tetszik egy másik srác már kb 5 hónapja, és szerintem a srácnak is tetszem én már olyan 3 hónapja biztos.. Mindig keresi a társaságom, sokat ír rám facebookon, msnen stb.. Elhív magához filmezni,egyszer filmezéskor kicsit összebújtunk(megölelt, átkarolt,és a mellkasán feküdtem.) És nekem sokkal "felemelőbb" érzés volt ehhez a sráchoz hozzábújni mint a barátomhoz.A másik dolog még, hogy a barátom és ez a srác nagyon jó haverok, és a barátom a srác meg én és a többi haverok egy társaságban vagyunk.Félek ha szakítanék már mindenki másképp nézne rám a társaságban.. És még az is ráadás hogy a srác a barátnőmnek is nagyon tetszik! Nos mit tegyek?
2012. márc. 16. 11:12
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Igen tudja a barátom a filmezést, mert nem csak egyedül mentem le filmezni hozzá, hanem többen is voltunk ott.. olyan 10en.. És van hogy a barátom is ott van a filmezésnél,így nem aggódik.. De viszont nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy ilyet csinálok vele, egy szemétnek tartom magam, és elegem van az érzéseimből, de nem tudom vele mit csinálni..
2012. márc. 16. 11:28
 12/34 anonim ***** válasza:
És a barátod nem veszi rossz néven hogy ilyen közeli kapcsolatban vagy azzal a másik sráccal?
2012. márc. 16. 11:31
 13/34 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy ő látta-e vagy sem amikor odabújtam hozzá filmezéskor, de szilveszterkor is volt egy kis is "helyzet" a sráccal, hogy táncoltunk, meg adott puszit a nyakamra meg én neki, és egy másodpercen múlt hogy smároljunk, de észbe kaptam és elmentem.. Ezt a barátom megtudta, hogy 1-1 puszit adtunk egymás nyakára, és nagyon pipa volt, hatalmas veszekedés volt belőle! De a barátom nagyon féltékeny tipus és ha már egy fiúval is beszélek facebookon már ordibál velem.. De az nem baj hogy ó a bulikban, idegen csajokkal pózol meg ismerkedik stb..
2012. márc. 16. 11:36
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtök se különb a másiknál. Szerintem hagyjátok egymást...
2012. márc. 16. 11:45
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs sok értelme ennek a kapcsolatnak. ha szeretitek egymást akkor nem adtok puszit más nyakára, és nem pózoltok más csajokkal, és akkor nem gondolnál arra hogy megcsókold- e a másik srácot, vagy egyáltalán nem tetted volna fel ezt a kérdést, ha szeretnéd a barátodat.
2012. márc. 16. 11:51
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod tényleg féltékeny arra a csávóra akivel együtt filmeztál akkor harcolna érted, és lenyűgözne téged, hogy jól tetted hogy egymást választottátok. Ha nem harcol érted és továbbra is ahhoz a másik sráchoz vonzódsz akkor lehet hogy szakítanod kéne.
2012. márc. 16. 13:18
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts a mostani pasiddal...aztán johet az,akitol dobog a szíved.De ne mindjárt jojjetek ossze,mert akkor az lesz,h. miatta szakítottál.Igy a baráti korben se itélnek el.
2012. márc. 17. 08:53
 18/34 anonim ***** válasza:
Ne vard meg hogy megcsald szakits vele amig meg nem keso mert ugy konnyebb lessz meg hat ha o jobban tetszik akkor nem tehetsz mast es szerintem az jo ha gondolssz arra is hogy a baratod egyik jo havera de ettol ugysem fog elmulni az erzelem szoval inkabb szakits vele minthogy meg csald elnezest a hyelyesirasert de nincsen ekezetem
2012. márc. 17. 14:11
 19/34 omba ***** válasza:

Hát ez már eldőlt....

Régi pasi: lapát, ne alázd már tovább.

Ha meg akkor is ennyire bejön az új, tök mindegy ki mit szól, amúgy is három napig tart minden csoda, majd megszokják.

2012. márc. 18. 23:21
 20/34 anonim ***** válasza:
szerintem simán belefér, hogy dobod a pasidat és összejössz a másikkal...de előtte azért óvatosan kipuhatolnám, hogy a másiknak komolyak-e a szándékai. lehet, hogy csak szívat. ha meg szeretitek egymást, hát akkor istenem...a régit meg szerintem nem aláztad meg, hiszen a puszin kívül nem csináltál semmit. az érzéseidről nem tehetsz, a pasidat biztosan nem szereted. csak egyszer élünk, ne nyomd el az érzéseidet!
2012. ápr. 1. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!