Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ő az igazi? SOS.

Figyelt kérdés

a párommal,bencével több mint 2 éve vagyunk együtt, az első egy év csodálatos volt,le sem lehet irni,hogy mennyire jó.majd jöttek a veszekedések és miegymás. a másik egy év elég zavaros volt, olyan se veled se nélküled. sokszor szakított,

majd rájött

hogy mégis én kellek neki.az én fejemben sosem fordult meg a szakítás, ő volt a mindenem,bármit meg tettem volna érte.

majd jött egy újabb szakítás,de az elég komolynak tűnt,az is volt..megbeszéltük,hogy

attól még lehetünk barátok,persze én tudtam hogy ez nem fog működni,de mondtam hogy oké,

mert tudni szerettem volna,hogy mi van vele. de pár nap után rájött ő is,hogy ez nem működhet,és le is tiltottuk egymást

mindenhonnan.megrögzötten és betegesen szerettem,olyannyira hogy még a fb jelszavát is kideritettem,de kár volt.éjjelekig

fent voltam,csak hogy nézzem ahogyan ő más csajokat fűzöget.idegileg teljesen kész voltam, hetekig az ongyilkossag

járt a fejemben,majd miután nagy nehezen el tudtam mondani anyumnak,hogy mi jár a fejemben és hogy csináljon

valamit,mert már magamtól is félek, anyum teljes mértékben mellettem állt,nagyon megvolt ijedve, és elküldött

pszichológushoz,hogy ő biztosan tud rajtam segíteni. én csak halasztgattam a dolgot,éreztem hogy ezen magam is túljutok.

így is lett,szerencsés módon bence megváltoztatta a jelszavát,így magamat sem kínoztam tovább.

eljártam bulizgatni,bár nem nevezném annak,mert mosolyogtam folyamatosan mint akinek semmi gondja,közbe meg

belül úgy éreztem hogy egy senki vagyok. de összeismerkedtem egy fiúval,sokat találkozgattunk, és egyre jobban

lettem..bár vele nem lett semmi,úgymond csak kihasználtam,mert amikor vele voltam nem jutott eszembe bence. kiderült,hogy

bence sem unatkozik otthon magába, és alakulóban van egy lánnyal. újra el kezdtünk bezsélgetni, volt pofája tőlem kérni

tanácsot és áradozott a lányról. nem hagytam magam,amikor csak lehetőség volt rá, hangoztattam hogy milyen jól érzem magam,

és hogy milyen béna dumákkal próbáltak felszedni a pasik stbstb...de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mondta,hogy várni

akart addig amíg el nem felejtem,hogy elmondja hogy nem egyszer megcsalt engem.találkozni se mert velem, fb-on irta le,

félt hogy eléggé nagy pofont kapna..miután ezt elolvastam,teljesen hidegen hagyott,kinevettem és nem érdekelt tovább.

félve kérdezte,hogy de ezek után ugye bezsélő viszonyban leszünk-e. felvettem a fölényes flegma stílust és mondtam h felőlem.

tényleg nem érdekelt,magamon is meglepődtem hogy hogyan tudok így reagálni. majd este az ágyban,elmerengve,rájöttem hogy mekkora

egy görénny,annyit sem érdemel hogy ránézzek. másnap irtam neki, hogy hallani sem akarok felőle, ne írjon meg semmi,mert

nem vagyok rá kíváncsi. mondta,hogy gondolta hogy ez lesz,sajnálja..számtalanszor bocsánatot kért, de ez nem volt már elég.

majd hiába mondta,hogy megérti hogy nem akarok vele szóba állni, mégis írt minden nap,hogy mi a helyzet..a csajjal már

össze is jött,volt egymásnál alvás,ölelés,szeretlek,hiányzol és szex is kilátásban volt,ami bencénél tényleg olyan,hogy ő csak azzal csinálja

akit szeret.(persze ezekre utólag jöttem rá,nem vágta ezeket a fejemhez). én teljesen "meggyógyultam", biztos voltam

benne,hogy az élet mindent visszaad!!buliztam rengeteget,minden alkalmat megragadtam,hogy bencének rossz legyen, például

disco-ban táncoltam egy pasival,és direkt ölelgettem és szét tapiztam,nem érdekelt,hogy mit gondolnak rólam,de azt a fejet

sosem felejtem el,amilyet akkor bence vágott. láttam,hogy féltékeny és tudtam,hogy még érez irántam valamit. alig vártam arra

a pillanatra,hogy rájöjjön hogy én kellek neki,és elküldhessem,hagy szenvedjen ő is. majd kiderült hogy a hölgyeménnyel

mégsem olyan a kapcsolatuk,mint ahogyan ő leírta azt, mivel a lányka hazudott neki nem egyszer,elment nélküle bulizni és

pasizgatott. bence szakított vele,másnap este bezséltünk fb-on,írta hogy tudnék.e neki cigit adni,mert nincs és anyja is későn

ér haza és pénze sincs,így eljött ide és adtam neki,majd ő nem volt sietős kedvébe, és kérdezte hogy mi a helyzet,elkezdtünk bezsélgetni..

kb már egy órája bezséltünk, kezdett célozgatni hogy neki én kellek,de tudja hogy úgysem bocsájtok meg neki.majd amikor már

biztos voltam benne,hogy mit szeretne,nehezen elmondtam neki,hogy mi miért nem lehetünk együtt, elmondtam,hogy majdnem

megoltem magam,

az egész család megrémült és utálják őt,soha nem akarják látni. még én is úgy voltam vele,hogy nagyobb baj volt a

sok fájdalom,minthogy megcsalt. elkezdett nagyon nagyon sírni,hogy hogy lehetett ekkora barom, és hogy ő

magának sem tud megbocsájtani ezek után,nem hogy még tőlem várja el ezt. majd sírva ment haza. fb-on egyből írt,bizonygatta hogy

ő megváltozott,csak azért volt együtt a lánnyal mert engem el akart felejteni,de nem volt olyan nap hogy ne gondolt volna rám. és szeretne mindent jóvátenni,egy teljesen új énjét megmutatni. én meg csak mondtam,hogy nem nem és nem!!

5-6 napig folyamatosan "zaklatott",találkozni akart,mondta,hogy ha kell 2 hónapot is vár rám,de neki csak én kellek...

jött a házunk elé stb.. egyre jobban elbizonytalanodtam,és nem tudtam mi tévő legyek. kérdeztem a barátnőimet,hogy ők mit

tennének, 5ből 4 mondta azt, hogy hagyjam és ne jöjjek vele össze. majd én a szivemre hallgatva, nem érdekelve senki véleményét

mondtam bencének,hogy kap egy eséjt.. ez volt több mint 3 hónapja. azóta tényleg megváltozott, teljesen más..oda figyel rám,

ha egy csaj ír neki fb-on, vissza se ír és egyből mondja nekem. stbstbstb....szinte tökéletes lenne a kapcsolatunk, HA nem lennének

bennem kételyek.. ugyanis nagyon nagyon össze vagyok zavarodva,amikor velem van jó vele,nem foglalkozok semmivel, ha meg

nincs itt az agyam teljesen kikészül és eszembe jut a sok rossz amit tett velem, a megcsalások és ilyenkor szinte undorodok tőle, de tényleg ha meg

itt van velem, ölelgetem és minden rendben van...én (sajnos) nagyon bosszúállós tipus vagyok, és még arra is képes lennék,hogy

megcsaljam őt,persze úgy hogy ne tudja meg, csak hogy hátha bennem úgy enyhülne a düh,de tudom hogy úgy sem enyhülne. 1hónapja

az jár a fejemben,hogy mit csináljak.. félek szakítani vele, félek hogy megbánom..de ha meg nem szakítok vele,akkor lehet hogy azt bánhatom egy örök életre!!! L/19

2012. márc. 16. 00:45
1 2
 1/11 vnas00000 ***** válasza:
62%
Szerinted ezt valaki el fogja olvasni?:'o
2012. márc. 16. 00:46
 2/11 A kérdező kommentje:
remélem :D:D:D...
2012. márc. 16. 00:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Elolvastam az első 2sort meg az utolsó kettőt..

"akkor lehet hogy azt bánhatom egy örök életre!"

19éves vagy?Hova ez a sietség?

Majd lesz valakid,ráérsz még valaki mellé lekötni magad..

4/11 anonim ***** válasza:
el nem olvasom az biztos, de ha ilyen kérdést teszel fel akkor tuti, hogy nem ő az igazi.
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vele fogod leélni az életedet,de ezen nem érdemes izgulni. Úgy sem tudhatod mit hoz a jövő!
2012. márc. 16. 00:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Elolvastam, lehet hogy ő az, de elrontott mindent, nem érdemel esélyt, mert abból mindig csak egy van, és azt már többszörösen elvesztette. Ne maradj vele, mert, ha te is megcsalod valamikor, ő is el kezdi és abból jó nem lesz, viszont neked így sem jó, mert bizalmatlan vagy felé. Jóéjt :)
2012. márc. 16. 01:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Rolexo köszönöm hogy elolvastad és a tanácsot is :)) joéjt
2012. márc. 16. 01:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem ő az igazi.Ha valaki öngyilkos gondolatokat vált ki belőled,akkor nem ő az igazi....

Hidd el nagyon jót teszel magaddal, ha nem állsz vele többet szóba.Kerüld el jó messziről....Beteges, ahogy rajongasz érte és ahogy ragaszkodsz.Ez nem normális....

Szerintem jó hosszú ideig teljesen egyedül kellene lenned.Nem eljárni szakítás után szórakozni meg semmi pasizás,semmi flört.Bírd ki ,hogy nem leszel férfi társaságba,amíg rendbe nem jössz lelkileg...

2012. márc. 16. 01:10
 9/11 A kérdező kommentje:
de úgy nem fogok rendbe jönni,hogy itthon ülök és a falat lesem... :S
2012. márc. 16. 01:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy igazi. Semmilyen létező szabály avgy törvény nem mondja ki, hogy egy ember csak egy konkrét másikkal lehet boldog, vagy hogy bárkik egymásnak lennének teremtve, stb.

Ezt tagolatlan, zagyva és sok helyen értelmetlen ömlengést nem olvastam el, csak bele-bele olvastam. Ez alapján ez nem a te kapcsolatod.

2012. márc. 16. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!