Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az ha felhivom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az ha felhivom a parom ejjel 2kor, hogy jojjon haza azt mondja hadjam beken es inkabb haza sem jon mert most iszik a haverokkal? Es hogy stresszelem, pedig minden masodik heten eljattsza ezt?

Figyelt kérdés
ja es elmondhatom ,hogy nem sok jobb not talal nalam ebben a varosban?es ezt o is allitja.es azt mondja szeret es en vagyok a alegfontosabb neki
2012. márc. 15. 23:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
ok.koszi.ittt csak azzal van baj,hogy senki nem ert meg engem.en miert tudok mas lenni?es nem vagyok tini.es nem ertem ezt a vilagot.mostmar ez a normalis?hogy valaki sir miattad ,mert te vagy neki a legfontosabb,mert neki mar nincs senkije miattad?es te meg sem baszod ot?es csunyan beszelesz azzal aki mindent megtesz erted?
2012. márc. 15. 23:56
 12/26 A kérdező kommentje:
mert mar nincs akivel megbeszelnem semmit.nekem mar senkim nincs mert azokat o utalja.
2012. márc. 15. 23:58
 13/26 A kérdező kommentje:
es pont azert irogatok itt.
2012. márc. 15. 23:58
 14/26 A kérdező kommentje:
mert teljesen magam alatt vagyok,mert ugy erzem ha valami bajom lenne ,senkit nem erdekel stb.ja maximum az allataim hianyolnanak.mert ok onzetlenul szeretnek.
2012. márc. 15. 23:59
 15/26 anonim válasza:
Lépj ki ebből a kapcsolatból!
2012. márc. 16. 00:01
 16/26 anonim ***** válasza:
Egy dolgot nem értek. A város egyik legjobb nője miért egy alkoholista fact vár haza, miért nem egy normális pasit?
2012. márc. 16. 00:09
 17/26 A kérdező kommentje:
irjatok legyszi valamit:-((((
2012. márc. 16. 00:17
 18/26 anonim ***** válasza:
ahelyett h őt várod sírva hajnal kettőkor, inkább hívd fel a barátnőidet, szard le h nem bírja őket, úgysem buliztok együtt, és kezdj el társasági életet élni. ne csak ő legyen neked m az nem egészséges
2012. márc. 16. 00:19
 19/26 anonim ***** válasza:

Azert nem ert meg teged senki mert nem hasznalod az ekezeteket.

2 hetente egy buli az nem sok.

2012. márc. 16. 00:35
 20/26 A kérdező kommentje:
igy van beallitva a laptopom.ne haragudj.
2012. márc. 16. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!