Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki az értelmesebb, intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az értelmesebb, intelligensebb? te vagy a párod?

Figyelt kérdés
Szerinted..
2009. jún. 11. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanolyan értelmesek vagyunk, én talán egy kicsit tájékozottabb vagyok bizonyos dolgokat illetően (én 22f, ő 18n)
2009. jún. 11. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én. :oD :oD :oD

145 vs. 133 :oD

2009. jún. 11. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ő

16/L

2009. jún. 11. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hm... ez a kérdés igy elsőre nevetségesnek tűnik, bár nem az. Ezt a mostani kapcsolatomban tapasztalom. Mindketten 23 évesek vagyunk, én vagyok (lány) a kreativabb, okosabb, vezetőbb tipus és ezt ő nehezen viseli. Szerinte a férfi kellene legyen az "ész" egy kapcsolatban és a nő a "sziv".. Egyelőre nem gyakori a vita emiatt, de majd lesznek konfliktusok, ugy érzem..
2009. jún. 11. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

IQ teszt alapján én. DE: ő sokkal inkább gyakorlatias ember, mindig kitalál valamit, nagyon kitartó és érti a fizikát :S

én meg könnyebben és eredményesebben tanulok, de sokat felejtek, viszont a legtöbb matekfeladatot értem is, nem csak mechanikusan elvégzem.

amúgy jövőre kiderül, mert ő is bme-re jön ugyanerre a szakra és majd meglátjuk kinek lesz jobb az átlaga :P

2009. jún. 11. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten egyforma szinten vagyunk nagyjából. Bár néha mondunk hülyeségeket, de ez mindenkivel előfordul. Van amiben ő jobban otthon van mint én és ugyan ez igaz fordítva is. Rettentően jó lexikális tudása van, ami nekem nagyon bejön. Imádom, hogy mindenhez hozzá tud szólni és partnerem minden beszélgetésben. Mindketten 21 évesek vagyunk, egyetemisták és ugyanazon a szakon tanulunk.
2009. jún. 11. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen a párom. Egyszerűen imádom, hogy ilyen okos :P

Persze azért én sem panaszkodhatok, de mellette elbujnék :D

150-es IQ...

16 éves ő is meg én is. És én vagyok a lány ^^

2009. jún. 11. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
barátom...sajnos :D okosabb én vagyok...de ő tájékozott,szinte minden témához tud fűzni valamit én meg nem.én talpra esett vagyok ő nem annyira...én 20/l ő 24/f
2009. jún. 12. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!