Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerem már fel a "legjobb barátnőimet"?
Ilyen az élet. Talán a hormonok teszik. Eddig is ilyenek voltak, csak nyíltak. Nem tudom.
Elfelejtettem, amit írni akartam. Bocsi.
Jah, eszembe jutott. Végre, ilyen is van xD
Azt akartam írni, hogy olyan aranyos kis 5 éves gyerekeket szoktam látni, akiknek csillog a szemük, játékosak, szeretni valóak és furcsa, hogy körül nézek a világban, de nem találom őket sehol felnőtt korukra.
Az emberek változnak,főleg ilyen korban,szerintem két dolgot tehetsz:
1.Elmondod nekik,hogy mit látsz a saját nézőpontodból ,és vagy megértik és próbálnak változtatni,vagy hülyén megsértődnek.
2.Nem teszel semmit,mert te magad nem tudod megváltoztatni őket,ezt nekik kell elhatározniuk.Elfogadod őket ilyennek.
általában a szülők basztak el valamit ilyenkor. örülj h a tieid nem.
nézd el nekik amúgy, ha semmiben nem kiemelkedőek vagy tehetségesek, a középszernek általában ez jut. Hamar ócska diszkók, ócska suli, ócska munka, aztán folytatják a saját gyerekeikkel a sort. dehát kellenek prolik is persze, nincs ezzel semmi gond amíg nem körülöttem történik.
Szerintem ne foglalkozz a dolgaikkal. Szomorú hogy ez nekik már többet jelent mint mások barátsága, de ez van. Sőt ők még kicsit későn is kezdték.
Lakik a szomszédságunkban egy lány, 17 éves most azt hiszem. Régen egy tök aranyos csaj volt, rengeteget gengeltünk együtt meg még sok más arcal is... Horgászni mentünk apjával együtt meg ilyenek. Szóval totál normál lányka volt.
Idővel megszakadtak a kontaktok, hogy középsuliba kerültem. De kb havonta láttam a lányt. Folyamatosan változott.
Láttam a képeit közösségi oldalakon... Igazi parti ribi lett. Ő is 10cm-es tűsarkúk, néha tűsarkú csizmák... Komolyan néha úgy nézett ki mint egy cigány ku*va. Teszem hozzá, én nagyon bírom, ahogy a bulis csajok öltöznek, amit mások ribis öltözéknek hívnak, nekem csak szimplán szexi, de ahogy ez a lány öltözött... 15 év körül volt, olyan vastag vakolat volt rajta, eszem megállt. A ruhája mint már mondtam, akár egy cigány ku*váé. És a beszéde?! Évek alatt egyszer-kétszer beszéltem vele... De az a mennyiségű trágárság ami jött belőle, olyan hanglejtéssel... Csak néztem...
Aztán most pár hónapja összefutottam vele az utcán, elbeszélgettünk vagy egy órát.
Amiket mesélt, köpni-nyelni nem tudtam. Hajógyáriról mentek a bedre, onnan a dokkba... Járták pestet örökké. Cigi, pia, drog. Hogy ő drogozott-e azt nem tudom, de cigizik jelenleg is. Volt olyan pasija aki verte őt... Meg volt aki drogos volt... Rendesen megtapasztalta a partymocsok legalját. És még csak 17 éves! Középiskolából kirúgták, 2x bukott. Az elsőt nem végezte el... Most estire jár, próbál majd leérettségizni. Mellette dolgozik. Próbálja rendbehozni azt amit elbaszott.
Most ott tart, hogy inkább noszogatja a párját, hogy maradjanak inkább otthon, nézzenek filmet vagy csináljanak akármit ahelyett, hogy partyznak. Elege lett abból az életformából. Azonban hozzáteszem, szerintem a mai napig járnak még oda... Valószinűleg a párja miatt, mert az meg... Hát az egy külön történet. Eltűnik az éjszakában és a fél baráti kör a srácot keresi, hogy vajon hol fekszik kotta részegen.
Szóval a csaj gyökeresen megváltozott. Mostmár a jó irányba.
Tudod vannak emberek akik csak a saját hibájukból tanulnak. Adja az ég, hogy a barátnőid ne menjenek át ezeken a dolgokon... De komoly esély van erre is. Majd idővel rájönnek, hogy mit basztak el, ha el basztak valamit. Hagyd rájuk. Mást úgy sem tehetsz.
Foglalkozz azzal, hogy te ne legyél ilyen és kész :)
21F
Az én barátnőmmel is történt ilyen, de magam is mentem át már kisebb változáson. 16 éves koromig, se pasi, se buli, se pia, se smink, se cigi. Mára már azért rájöttem, hogy ha van rajtam pici smink az nekem is tetszik meg másoknak is így abba belekezdtem és mára elég profi lettem :D A bulikra szükség van, de én a legjobb barátnőmmel együtt szoktam járni :) A pasik is elkezdtek érdekelni de nem egy diszkóban volt az első csókom :) Italozni sem rossz, de erre a fiatalság nagy része már gimnazista kora alatt rájön. Én nem azért iszom, mert ez menő, hanem mert jó érzés kikapcsolni. A drog és a cigi máig is tabu nálam és az is marad :) Barátnőmnél szintén.
A harmadik muskétásunk az leszakadt rólunk, pasizik, volt hogy megcsalta a párját. Mégis a normális fiúknak ő kellett mindig. Ő meg cseréli őket mint a koszos alsót. Én meg mit meg nem adnék egy olyan pasiért aki annyira szeret :) Hát mindegy, nekem is össze fog jönni.
Te meg ismerkedj, ha ennyire nem érdekled őket akkor nem volt elég erős a barátság. :) Nekem is lett egy másik legjobb barátnőm a leszakadt harmadik helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!